Borstvergroting in Best als u ontevreden bent over uw borsten

Een borstvergroting in Best kan een oplossing zijn als u niet blij bent met de grootte of vorm van uw borsten. Veel vrouwen zijn ontevreden over hun borsten, omdat ze slapper zijn dan eerst of nooit groot zijn geweest. Wanneer u deze problemen heeft en zich eraan stoort, kan dat een goede reden zijn om een borstvergroting te ondergaan. De borst wordt dan vergroot door het inbrengen van een implantaat, ofwel prothese, waardoor deze een vollere vorm krijgt.

Bespreking van de behandeling

We nodigen u graag uit voor een consult als u een borstvergroting in Best overweegt. Tijdens dit consult bespreekt de plastisch chirurg uitgebreid de behandeling met u. Hij legt uit hoe de ingreep in zijn werk gaat en wat mogelijke complicaties zijn. Ook vertelt de plastisch chirurg welke resultaten u mag verwachten na de operatie. Gezamenlijk kiest u een prothese uit die past bij uw lichaam en vormen. Onthoud dat er bij iedere operatie een kans is op complicaties. Tijdens het consult worden dus ook de risico’s met u doorgenomen, zodat u goed geïnformeerd een weloverwogen een beslissing kunt nemen. Meer over de risico’s leest u in de Chirurgische bijsluiter van de NVPC en de Q en A van de NVPC.

Iedere vrouw is anders

Het besluit om een borstvergroting in Best te ondergaan, wordt niet van de ene op de andere dag door u gemaakt. Vaak is het een proces dat tijd kost en waarin u onderzoek doet. Wij ondersteunen u graag hierin. Iedere vrouw is anders en heeft haar eigen motivatie. Wij spreken cliënten die vele kilo’s hebben verloren, nooit grote borsten hebben gehad of net een zwangerschap achter de rug hebben. Onze plastisch chirurgen nemen samen de mogelijkheden door. De vorm van een borst wordt namelijk beïnvloed door meerdere factoren. De huidelasticiteit en de verhouding tussen vet- en klierweefsel spelen hierin een belangrijke rol. Ook bij het ouder worden, wordt het klierweefsel zich stilaan vervangen door zachter vetweefsel, waardoor borsten meer kunnen gaan hangen. Een borstvergroting kan dan de oplossing zijn.

Aandacht voor onze cliënten

Voor alle ingrepen die wij uitvoeren in Kliniek Veldhoven, geldt dat wij veel aandacht besteden aan onze cliënten. Ons doel is natuurlijk dat u erg tevreden bent met het chirurgische resultaat, maar óók met de manier waarop u door ons team wordt begeleid, geïnformeerd en verzorgd. Tijdens het consult bekijkt u samen met de plastisch chirurg een reeks aan maten en vormen van borstimplantaten. Wij zijn eraan gewend dat onze cliënten het over een gewenste cupmaat hebben, maar borstimplantaten zijn niet verkrijgbaar in cupmaten zoals beha’s. In termen van grootte, hebben wij het altijd over het aantal cc’s.

Het definitieve resultaat van uw borstvergroting in Best

Uw borsten voelen na de operatie vaak gespannen en pijnlijk aan. Binnen enkele dagen neemt dit gevoel af. Na ongeveer negen tot twaalf maanden heeft het definitieve resultaat zich kunnen vormen. Bent u benieuwd naar wat een borstvergroting in Best voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in en plan uw afspraak!

Bereikbaarheid