Borstvergroting in Helmond volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden

Veel vrouwen zijn ontevreden over de grootte en vorm van hun borsten. Het van nature hebben van kleine of ongelijke borsten, kan het lastig maken om goed in kleding te passen. Het kan ook het zelfrespect van een vrouw beïnvloeden. Als u kiest voor een borstvergroting in Helmond, bent u verzekerd van een team dat de tijd neemt om een ​​open en duidelijke dialoog aan te gaan. Onze plastisch chirurgen voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden en beantwoorden graag al u uw vragen.

De juiste maat kiezen

Uw plastisch chirurg zal samen met u op basis van uw bestaande verhoudingen en uw wensen de juiste maat kiezen. Bij de keuze voor de grootte van de borstprothese speelt uw levensstijl ook een rol. Wie bijvoorbeeld vaak gaat hardlopen, kan hinder ondervinden van grotere borsten. Daarnaast kan het zijn dat u voor elke borst een ander formaat borstimplantaat nodig; dit kan helpen om de best mogelijke symmetrie te bereiken.

Kleine borstlift

De plastisch chirurg voert vooraf altijd de driehoeksmeting uit: de meting van het halskeelkuiltje naar de tepels tot de driehoek gevormd is. De ideale afstand van deze gelijkzijdige driehoek is 21 centimeter. Aan de hand van deze meting kan de plastisch chirurg zien of de tepels een beetje naar beneden staan of juist te hoog. Wanneer de afstand tussen het halskeelkuiltje en de tepel bijvoorbeeld 25 centimeter is, kan het zijn dat er een kleine borstlift nodig is. Vanzelfsprekend bespreekt u dit tijdens het consult voorafgaand aan uw borstvergroting in Helmond.

Littekens

Voordat een vrouw een borstvergroting in Helmond ondergaat, zit ze vaak met veel vragen. Zo krijgen we vaak de vraag hoe de littekens er na de ingreep uit zullen zien. Onze ervaren, gekwalificeerde plastisch chirurgen gebruiken een techniek waarbij de littekens bijna onopvallend zullen zijn. Afhankelijk van uw anatomie en het gewenste resultaat, gebruikt uw plastisch chirurg de best passende incisietechnieken om uw borstimplantaten te plaatsen. Informatie over de risico’s leest u in de Chirurgische bijsluiter van de NVPC en de Q en A van de NVPC.

Poliklinisch

Onze plastisch chirurgen voeren een borstvergroting in Helmond poliklinisch uit, zodat u op de dag van de operatie naar huis kunt. Zorg dat er iemand voor u klaar staat om u naar huis te brengen en waar u de eerste dagen na de ingreep een beroep op kunt doen. De operatie duurt ongeveer een uur om te voltooien. Na het maken van de incisies creëert uw plastisch chirurg een ruimte voor elk borstimplantaat, de pocket genaamd. Vervolgens plaatst hij de implantaten De incisies worden vervolgens gesloten met hechtingen.

Informatief consult voor borstvergroting in Helmond

Als de dag van uw borstvergroting in Helmond dichterbij komt, ziet u misschien steeds meer tegen de ingreep op. Tijdens het consult heeft de plastisch chirurg samen met u besproken wat er op de dag van de operatie gaat gebeuren. Dit is ook de plastisch chirurg die de ingreep zal gaan uitvoeren. Heeft u toch nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen, onze betrokken medewerkers staan voor u klaar. Voor, tijdens én na de chirurgische ingreep.

Bereikbaarheid