Borstvergroting in Oss bij gespecialiseerde kliniek

Als u ontevreden bent over uw borsten, dan kan dat uw gevoel van vrouwelijkheid beïnvloeden. Een borstvergroting in Oss is voor veel vrouwen een passende oplossing. Wij zijn een gespecialiseerde kliniek met zeer ervaren plastisch chirurgen. Bovendien zijn de plastisch chirurgen lid van de NVPC en werken we volgens de laatste technieken.

Grootte, cohesie en vorm van de borstprothese

Een borstvergroting heeft impact op uw lichaam en uw leven. Geef uzelf daarom de tijd om te bepalen wat uw wens daadwerkelijk is. Wilt u inderdaad een borstvergroting? Kom dan op gesprek bij Kliniek Veldhoven. De maat die u kiest, hangt af van uw bestaande borstomvang, uw persoonlijke doelen en de aanbevelingen van de plastisch chirurg. Tijdens het consult bespreekt u het aantal cc voor de prothese. Daarnaast wordt de cohesie van de borstprothese bepaald, dat is de stevigheid van de gel waarmee het implantaat is gevuld. Een lagere cohesie zorgt voor een soepeler implantaat. Een hogere cohesie maakt dat het implantaat zijn vorm beter vasthoudt. Tot slot bespreekt de plastisch chirurg met u de vorm: rond of anatomisch, ofwel druppelvormig. Door al deze zaken met u door te nemen, krijgt u een realistisch beeld van uw borstvergroting in Oss.

Na de borstvergroting in Oss

Een borstvergroting in Oss is een poliklinische procedure, uitgevoerd onder algehele narcose. U kunt de dag van de operatie weer naar huis. De eerste 6 weken voelen uw borsten nog pijnlijk aan en raden we aan om zware lichamelijke inspanning te beperken. We adviseren om na de ingreep een ondersteunende chirurgische beha of sportbeha dragen. Als uw borstimplantaten gedeeltelijk onder de borstspier worden geplaatst, lijken uw borsten in eerste instantie hoog op de borst. Dit is normaal en uw implantaten zullen zich de komende weken in hun optimale positie nestelen, met het uiteindelijke resultaat na een paar maanden.

Nazorg en herstel na een borstvergroting

Na de ingreep is het belangrijk dat u rustig kunt bijkomen. Dit doet u in onze kliniek in Veldhoven. Na ongeveer drie tot vier uur mag u weer naar huis. Eenmaal thuis moet u het een paar dagen rustig aan doen. Daarna kunt u langzaam uw activiteiten weer gaan opbouwen, maar zware lichamelijke activiteiten zullen wat langer moeten wachten. Dit geldt ook voor sporten, luister hierbij goed naar uw lichaam en neem het advies van de plastisch chirurg ter harte.

Veiligheid

Wij werken met borstimplantaten van Mentor. Wij kiezen onder andere voor deze implantaten omdat ze door de FDA – de Amerikaanse Food and Drug Administration – goedgekeurd zijn. Aan die toelating zijn strenge eisen verbonden. Meer informatie over de risico’s leest u in de Chirurgische bijsluiter van de NVPC en de Q en A van de NVPC.

Heeft u vragen?

Bent u nog aan het twijfelen over uw borstvergroting in Oss? De beste manier om te beslissen of dit de juiste keuze voor u is, is om een ​​van onze plastisch chirurgen te ontmoeten voor een consult. Vul het contactformulier in en maak direct een afspraak.

Bereikbaarheid