Borstvergroting in Venlo voor verbetering van uw boezem

Een borstvergroting is bedoeld voor vrouwen die een verbetering wensen van hun boezem. De keuze voor het laten uitvoeren van een borstvergroting in Venlo is een zeer persoonlijke en belangrijke beslissing. Het beïnvloedt uw uiterlijk én zelfvertrouwen. Anderen kunnen u misschien wel raad geven, maar de uiteindelijke beslissing ligt bij uzelf. Daarom zijn wij van mening dat u voorafgaand aan de ingreep over correcte informatie moet beschikken. We nodigen u uit voor een consult om al uw vragen te beantwoorden, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Verwachtingen en wensen

Tijdens het consult bespreekt de plastisch chirurg uw verwachtingen en wensen. U wilt dat het eindresultaat zo goed mogelijk bij u past. De plastisch chirurg geeft u een zo realistisch mogelijk beeld van wat u mag verwachten van uw borstvergroting in Venlo. Ook de mogelijke complicaties en veiligheidsaspecten worden doorgenomen, omdat u niet alleen grondig over de voordelen van borstvergroting moet worden ingelicht, maar ook over de risico’s en nadelen. Meer over de risico’s leest u in de Chirurgische bijsluiter van de NVPC en de Q en A van de NVPC.

Wat kunt u van het consult verwachten?

Het consult is uw eerste kennismaking met de plastisch chirurg die de ingreep bij u gaat uitvoeren. De plastisch chirurg zal het gehele proces met u doornemen. De volgende zaken komen onder meer aan bod:

  • Uw motivatie voor een borstvergroting.
  • Is de borstvergroting alleen voldoende om het gewenste resultaat te krijgen of is er tevens een borstlift noodzakelijk?
  • Verkeert u in goede gezondheid? Gebruikt u medicijnen?
  • Het bepalen van de gewenste vorm en volume van de implantaten.
  • De meest geschikte plaats voor de implantaten en de plek voor de incisie.
  • Bespreken van de algehele narcose en het plaatsen van drains.
  • Hoelang duurt de ingreep?
  • De kosten van een borstvergroting in Venlo.

Hoe verloopt de ingreep?

U wordt voor de operatie onder algehele narcose gebracht, zodat u niets merkt van de behandeling. Er zijn verschillende technieken om een borstvergroting uit te voeren. De gebruikte techniek is het inbrengen van het implantaat via de borstplooi. Tijdens het consult heeft de plastisch chirurg met u besproken welke positie het mooiste resultaat geeft. Zo kunnen we een implantaat plaatsen voor, achter of half achter de borstspier. Soms worden drains geplaatst. Deze blijven na de ingreep achter in de wond en worden weer verwijderd zodra het vochtverlies stopt. De ingreep duurt ongeveer een uur.

De eerste dagen na uw borstvergroting in Venlo

Uw lichaam moet, net als na iedere operatieve ingreep, herstellen. Na uw borstvergroting in Venlo krijgt u een sport BH aan. U draagt ​​dit verband de eerste 48 uur. Daarna draagt u een speciale postoperatieve beha. Deze beha ziet eruit als een sportbeha en geeft uw borsten de steun die ze nodig hebben. Na twee weken zien we u terug in Kliniek Veldhoven voor controle. Dan is er opnieuw voldoende gelegenheid om uw vragen te stellen. Denkt u erover om een borstvergroting te ondergaan? Neem dan contact op. Wij kunnen u telefonisch al enige informatie verstrekken of direct een afspraak plannen voor een consult.

Bereikbaarheid