Botox behandeling regio Den Bosch

De term Botox is algemeen bekend. Maar wat is Botox precies? Het werkzame bestanddeel
in Botox is botulinetoxine. Dit middel is een tijdelijke spierontspanner op natuurlijke basis. Botox is ideaal voor de behandeling van kraaienpootjes, de fronsrimpel tussen de wenkbrauwen en voorhoofdrimpels. Botox zorgt ervoor dat de mimiek verzacht, waardoor de rimpel ongeveer drie tot zes maanden rust krijgt en vervaagt. Maar naast het verwijderen van rimpels is een Botox behandeling nabij Den Bosch ook geschikt om bijvoorbeeld overmatig zweten tegen te gaan. Denkt u dat een behandeling met Botox in de buurt van Den Bosch een oplossing voor u kan zijn? Dan bent u bij Kliniek Veldhoven aan het juiste adres. Bij ons wordt elke Botox behandeling uitgevoerd door een BIG-geregistreerde arts en wordt er enkel gebruik gemaakt van A-merk Botox.

Overmatig zweten verhelpen met botox in regio Den Bosch

Zweten is een normale en natuurlijke reactie van het lichaam om oververhitting tegen te gaan bij warmte of inspanning. Door te zweten ontdoet uw lichaam zich van overtollige warmte. Ongeveer 1 op de 100 mensen hebben echter last van overmatig zweten. Vaak openbaart dit zich onder de oksels. Dit kan als vervelend en onfris ervaren worden, maar kan ook een drempel opwerpen bij het aangaan van sociale contacten. Dit is natuurlijk ontzettend vervelend. Met een botox behandeling in de buurt van Den Bosch kunt u dit oplossen. Met een plaatselijke behandeling van onze medische specialisten wordt de zweetproductie voor enige tijd stilgelegd.
Door met een dunne naald botox in te spuiten in het deel van het lichaam waar het overmatig zweten optreedt, kan dit tijdelijk verholpen worden. Dit betekent dat als u enkel last heeft van overmatig zweten onder de oksels, de vloeistof onder de oksels wordt geïnjecteerd. De ingreep is dermate klein dat het geen invloed heeft op uw overige lichaamsfuncties, meestal is er niet eens een verdoving nodig voor de behandeling. Na enkele dagen zult u al een duidelijk verschil merken en het overmatig zweten verminderen. Na ongeveer twee weken bereikt de Botox een hoogtepunt, het overmatig zweten zal dan volledig verdwenen zijn. Het effect van de Botox behandeling nabij Den Bosch houdt ongeveer 3 tot 6 maanden aan. Daarna is het ingespoten eiwit volledig afgebroken door het lichaam. Mocht het overmatig zweten terugkeren, kunt u altijd kiezen voor een vervolgbehandeling bij Kliniek Veldhoven.

Rimpels verwijderen

Wanneer u last heeft van rimpels in uw gezicht kunt u dit als erg vervelend ervaren. Er zo lang mogelijk jong en fris uit blijven zien, dat willen we natuurlijk allemaal. Wanneer u graag iets aan uw rimpels wilt laten doen is een Botox behandeling bij Kliniek Veldhoven een perfecte oplossing. Hierbij wordt de Botox in de gezichtshuid geïnjecteerd en ontspannen de spieren in het gezicht. Dit zorgt ervoor dat de rimpels tijdelijk verdwijnen. Naast Botox kunt u ook kiezen voor fillers. Fillers zorgen ervoor dat het volume van de huid weer op peil wordt gebracht. Ook fillers is een tijdelijke oplossing tegen rimpels.
Wanneer u een permanentere oplossing tegen rimpels wilt, kunt u bij Kliniek Veldhoven ook terecht voor een facelift. Bij een facelift wordt de huid een stukje strakker getrokken wat ervoor zorgt dat de rimpels zullen verdwijnen.

Bereikbaarheid