Facelift in regio Den Haag door gekwalificeerde plastisch chirurgen

Een facelift is een veelvoorkomende ingreep. Naarmate we ouder worden, vermindert de huidelasticiteit, verslappen de onderhuidse spieren en wordt de stevigheid van het bindweefsel minder. Bij Kliniek Veldhoven kunt u terecht voor een facelift in de regio Den Haag. Tijdens deze behandeling worden de rimpels en plooien van de gezichtshuid samengetrokken en uw hals- en kaaklijn worden hersteld. Een facelift kan een oplossing bieden voor een frissere en jongere uitstraling. Meer weten over een facelift in de buurt van Den Haag? Leest u dan verder.

Redenen voor facelift in regio Den Haag

Er zijn diverse redenen waarom men kiest voor een facelift in de buurt van Den Haag. Zo kunt u zich bijvoorbeeld onzeker voelen door een hangende gezichtshuid. Of wilt u weer die jeugdige uitstraling terugkrijgen.

Gezichtsbehandelingen zoals een facelift blijven jaarlijks in populariteit stijgen. De ontwikkeling van de behandeling is daar een belangrijke reden voor. Vroeger werd het gehele gelaat opgetrokken door een plastisch chirurg, wat een onnatuurlijke uitstraling gaf. Tegenwoordig zorgen de chirurgen voor een veel natuurlijker en ingetogen resultaat. Dit komt doordat tegenwoordig tijdens de behandeling ook het huidweefsel én de bind- en spierweefsels hersteld worden. Dit gebeurden vroeger niet.

Technieken voor een facelift in regio Den Haag

Bij Kliniek Veldhoven worden verschillende technieken toegepast voor een facelift. Deze technieken lichten we kort voor u uit.

Klassieke lift

Tijdens een klassieke facelift wordt het hele gelaat gelift, vanaf de haargrens tot en met de hals. De chirurg plaatst de incisie in de haarlijn, net voor de oren, en deze loopt af richting de achterkant van de hals of nek. De ingreep vindt plaats onder algehele narcose en duurt enkele uren.

MACS-lift

Wanneer u last heeft van een slappe huid op de wangen, kan dit als erg vervelend worden ervaren. Deze huid kan namelijk gaan leunen op de neus-wangplooien. De MACS-lift kan hiervoor uitkomst bieden. Tijdens deze

behandeling worden de wangen, de kaaklijn en de mondbodem gelift. Hiervoor wordt een kleine incisie aan de voorzijde van de oorschelpen geplaatst. De behandeling vindt plaats onder algehele narcose.

Eric Auclair lift

Heeft u last van verslapte wangen en een zakkende kaaklijn en hals? Daarvoor is de Eric Auclair lift de aangewezen behandeling. De incisie wordt geplaatst aan de voorzijde van de oorschelpen loopt tot de achterzijde van de oorschelpen. In sommige gevallen loopt deze nog door tot net achter de haargrens. Bij de Eric Auclair lift wordt de huid van het gezicht en de hals losgemaakt. Vervolgens wordt de huid en de onderliggende spier- en bindweefsels gelift.

Mini facelift of S-lift

Tijdens een mini-facelift, ook wel S-lift genoemd, wordt enkel het huidweefsel van de wangen en de kaaklijn gelift. Deze facelift is voornamelijk geschikt voor mensen met een zeer milde huidverslapping. Bij deze ingreep wordt er aan de voorzijde van beide oorschelpen, een gedeelte van de huid losgemaakt van het onderliggend weefsel. Vervolgens wordt de huid richting het oor strakgetrokken. De overtollige huid wordt netjes weggesneden en gehecht

Facelift bij Kliniek Veldhoven

Een facelift in de regio Den Haag wordt te allen tijde uitgevoerd door ervaren plastisch chirurgen. Bij elke behandeling spelen individuele aspecten een rol. Een persoonlijk gesprek in de oriëntatiefase is dan ook essentieel. Bent u geïnteresseerd in een facelift? Dan nodigen we u graag uit voor een persoonlijk consult. Tijdens dit consult worden uw wensen en beweegredenen besproken met de specialist die de behandeling uitvoert. Op die manier krijg u een realistisch en volledig beeld van de ingreep zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. U kunt hier een persoonlijk consult aanvragen.

Bereikbaarheid