Facelift in regio Eindhoven

Een facelift is een veelvoorkomende ingreep. Door veroudering wordt de huidelasticiteit minder, verslappen de spieren onder de huid en vermindert de stevigheid van het bindweefsel. Bij Kliniek Veldhoven kunt u terecht voor een facelift in de regio Eindhoven. Tijdens deze operatieve behandeling worden de plooien en rimpels van de huid van het gezicht samengetrokken. Daarnaast worden ook uw hals- en kaaklijn hersteld. Een facelift is een goede oplossing voor een frissere en jongere uitstraling. Meer weten over een facelift in de buurt van Eindhoven? U leest er hier meer over.

Redenen voor facelift in regio Eindhoven

Er zijn verschillende redenen waarom men kiest voor een facelift in de buurt van Eindhoven. Ieder mens en ieder lichaam is immers anders. De één wil graag weer die jeugdige uitstraling terugkrijgen, de ander wil zich zekerder voelen door een hangende huid te laten verhelpen. Waar vroeger de plastisch chirurgen enkel het huidweefsel van het hele gelaat optrokken, met een onnatuurlijk strakgetrokken gezicht tot gevolg, herstellen de chirurgen tegenwoordig het huidweefsel én de bind- en spierweefsels. Dit resulteert in meer ingetogen resultaat. Dit is dan ook één van de redenen dat gezichtsbehandelingen zoals facelifts nog altijd in populariteit stijgen.

Technieken voor een facelift in regio Eindhoven

Wanneer u kiest voor een facelift zijn er verschillende technieken die we kunnen toepassen. We lichten deze technieken kort voor u uit.

Klassieke lift

Bij een klassieke facelift wordt het hele gelaat vanaf de haargrens tot en met de hals gelift. De incisie wordt geplaatst in de haarlijn, net voor de oren, en loopt af richting de achterkant van de hals of nek. De ingreep duurt enkele uren en vindt plaats onder algehele narcose.

MACS-lift

Wanneer uw wangen wat naar beneden zakken en leunen op de

neus-wangplooien, kan de MACS-lift uitkomst bieden. Tijdens deze behandeling worden de wangen, de kaaklijn en de mondbodem gelift. De plastisch chirurg maakt een kleine incisie aan de voorzijde van de oorschelpen. De behandeling vindt plaats onder algehele narcose.

Eric Auclair lift

Als u last heeft van verslapte wangen, een zakkende kaaklijn en hals is de Eric Auclair lift de aangewezen behandeling. De incisie loopt langs de voorzijde van de oorschelpen naar de achterzijde van de oorschelpen. Soms loopt deze nog door tot net achter de haargrens. Tijdens deze ingreep wordt de huid van het gezicht en de hals losgemaakt en vervolgens wordt de huid en de onderliggende spier- en bindweefsels gelift.

Mini facelift of S-lift

Tijdens een mini-facelift of S-lift wordt enkel het huidweefsel van de wangen en de kaaklijn gelift. Deze techniek is geschikt voor mensen met een zeer milde huidverslapping. Bij deze ingreep wordt er aan beide kanten van het gezicht, aan de voorzijde van de oorschelpen, een gedeelte van de huid losgemaakt van het onderliggend weefsel. Vervolgens wordt de huid richting het oor strakgetrokken en wordt de overtollige huid weggesneden en gehecht.

Facelift bij Kliniek Veldhoven

Een facelift in de regio Eindhoven wordt te allen tijde uitgevoerd door ervaren plastisch chirurgen. Zij streven naar een positieve ervaring bij onze cliënten die een facelift ondergaan. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van een facelift of de kosten van een facelift? Vraag dan een consult aan via onze website of neem telefonisch contact op. U komt dan altijd direct in contact met één van onze specialisten die u van een gedegen advies voorziet voor de meest geschikte gezichtsbehandeling, het te verwachten resultaat en de nazorg.

Bereikbaarheid