Facelift in regio Rotterdam bij Kliniek Veldhoven

Heeft u last van wat veroudering in het gezicht, rimpels in de wangen, marionetlijnen, verslapte huid in het gezicht en de hals en heeft u de wens om er iets aan te doen? Dan kan een facelift uitkomst bieden. Bij Kliniek Veldhoven kunt u terecht voor een facelift in de regio Rotterdam. Tijdens een facelift worden onderliggende spieren aangespannen, weefsels opgetild en overtollige huid verwijderd. Met als resultaat om uw gezicht en hals een jonger aanzien te geven.

Technieken voor facelift in regio Rotterdam

Een facelift is een uitgebreide ingreep die een aantal uur in beslag neemt, dit is afhankelijk van de techniek die wordt toegepast. Bij Kliniek Veldhoven worden verschillende technieken toegepast, zoals de klassieke facelift waarbij het hele gelaat wordt gelift. Of de Mini facelift waarbij enkel de bovenste huidlaag rondom de kaaklijn en wangen wordt gelift. Daarnaast kunt u bij Kliniek Veldhoven ook terecht voor een MACS-lift of een Eric Auclair facelift in de buurt van Rotterdam.

Aanvullende behandelingen na een facelift

Met uitzondering van de klassieke facelift hebben de technieken voor een facelift geen effect op de rimpels op het voorhoofd, rond de mond of de oogleden.

Hiervoor kunnen enkele aanvullende behandelingen uitkomst bieden:

Voorhoofdslift en ooglidcorrectie

Bij de meeste facelift technieken wordt het voorhoofd niet gelift. Hangende wenkbrauwen en/of verslapte voorhoofdshuid kunnen voor een vermoeide gezichtsuitdrukking zorgen. Wanneer u een facelift combineert met een endoscopische voorhoofdslift, een laterale wenkbrauwlift of een ooglidcorrectie gaat u voor een optimaal resultaat.

Platysmaplastiek & halslift

Wanneer de hals tekent en de zogenoemde ‘kalkoen banden’ zichtbaar zijn, kan met een Platysmaplastiek de verslapte platysma spieren worden gecorrigeerd. Wanneer enkel de huid van de hals verslapt is volstaat in de meeste gevallen een halslift.

Liquid lift & lipofilling

Wanneer u last heeft van rimpels rond de mond, kraaienpootjes en traangootjes kan dit verholpen worden met een liquid facelift. Dit wordt ook wel een facelift zonder operatie genoemd. Hierbij maakt een cosmetisch arts gebruik van fillers waardoor rimpels lijntjes worden verzacht.

Bij het opvullen van diepere rimpels zoals de neuslippenplooi en de marionetlijnen (de rimpels die van de mondhoeken naar de kaak lopen) kan er gekozen worden voor een lipofilling behandeling. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het lichaamseigen vet om delen in het gelaat te corrigeren of volume te brengen.

Chemische peeling

Om het effect van de facelift te maximaliseren kan chemische peeling nodig zijn. Een chemische peeling verbetert de huidconditie en vermindert de pigmentatie. Dit zorgt ervoor dat de huid een egalere en frissere uitstraling krijgt.

Facelift in regio Rotterdam

Met een hecht team van plastisch chirurgen, een cosmetisch arts en huidspecialisten worden er jaarlijks ruim 5000 behandelingen uitgevoerd bij Kliniek Veldhoven. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een facelift of de facelift kosten? Neem dan contact op, wij vertellen u er graag meer over.

Bereikbaarheid