Professionele facelift in regio Venlo

Een facelift wordt voornamelijk ondergaan door mensen die een oplossing zoeken tegen een hangende huid en om weer een jeugdige uitstraling willen krijgen. Geldt dit voor u? Een facelift in de buurt van Venlo kan dan uitkomst bieden. Naarmate we ouder worden neemt de huidelasticiteit af, vermindert de stevigheid van het bindweefsel en verslappen de spieren onder de huid. De huid van het gezicht en het onderhuids vet zakken door de zwaartekracht naar beneden. Hierdoor kunt u een oudere uitstraling krijgen. Heeft u er weleens bij stilgestaan dat dit met een plastische ingreep te verhelpen is? Een plastisch chirurg kan de onderliggende spieren strakker spannen en uw gezichtshuid gladstrijken. Daarnaast worden uw hals- en kaaklijn hersteld. Wilt u meer weten over een facelift in de buurt van Venlo? U leest er hier meer over.

Wanneer kiest u voor een facelift?

Er zijn diverse redenen waarom men kiest voor een facelift in de buurt van Venlo. Het natuurlijke verouderingsproces in het gezicht kan als vervelend worden ervaren. Ook al wordt u ouder, u voelt zich niet zo. U kunt deels de verslapping van de huid of het ontstaan van rimpels vertragen door een gezonde levensstijl maar uiterlijke veranderingen die reeds hebben plaatsgevonden zijn onomkeerbaar. Als u hier graag wat aan wil doen biedt een facelift een effectieve oplossing. Vroeger trokken de plastisch chirurgen enkel het huidweefsel van het hele gelaat op, met een onnatuurlijk strakgetrokken gezicht tot gevolg.

Tegenwoordig herstellen de chirurgen het huidweefsel én de bind- en spierweefsels. Dit resulteert in een meer ingetogen en natuurlijker resultaat.

Tijdens en na de ingreep

Een facelift is een uitgebreide ingreep die om en nabij drie uur in beslag neemt. Dit is afhankelijk van de techniek die wordt toegepast. Hier leest u meer over de diverse technieken. De behandelingen worden uitgevoerd in een dagbehandeling onder algehele of plaatselijke verdoving. Na de behandeling wordt er drukverband aangelegd en eventueel de haren gewassen. Vervolgens wordt er door een verpleegkundige opnieuw een drukverband aangebracht welke na 2 dagen zelf verwijderd mag worden.

In de dagen na de behandeling voelt het gelaat, boven de oorschelp in de slaapstreek gespannen. Om te voorkomen dat er te veel spanning op de wondnaad komt, dient u het hoofd minimaal te bewegen (buigen en draaien). Het gespannen gevoel rondom de mond kan in de eerste week voor wat ongemak zorgen tijdens het eten of tandenpoetsen. U dient dan ook voorzichtig te zijn met het eten van hard en groot voedsel. Na een aantal dagen zult u merken dat het gevoel rond de mond soepeler wordt en het eten gemakkelijker gaat. Gedurende 14 dagen na de behandeling dient u er rekening mee te houden dat u geen inspannend lichamelijk werk kan uitvoeren.

Facelift in regio Venlo

Een facelift bij Kliniek Veldhoven wordt te allen tijde uitgevoerd door ervaren plastisch chirurgen. Met een hecht team van plastisch chirurgen, een cosmetisch arts en huidspecialisten worden er jaarlijks ruim 5000 behandelingen uitgevoerd. Bent u benieuwd of een facelift iets voor u is? Neem dan contact op, wij vertellen u er graag meer over.

Bereikbaarheid