Haartransplantatie in regio Eindhoven

Haaruitval komt bij 25% van alle mannen voor. Bij blanke mannen ligt dit percentage zelfs op 45%. Ook vrouwen kunnen last hebben van haarverlies of kaalheid. De meest voorkomende vorm van definitief haaruitval wordt Alopecia androgenetica genoemd, dit betekent dat de aanleg wordt geërfd van vaders- of moederskant. Uiteraard is het ook mogelijk dat u door bijvoorbeeld brandwonden en littekens blijvend haaruitval heeft. Dit kan als erg vervelend ervaren worden. Een haartransplantatie nabij Eindhoven kan in een dergelijk geval een oplossing bieden. Bij Kliniek Veldhoven wordt een haartransplantatie altijd uitgevoerd door een gespecialiseerde plastisch chirurg. Kliniek Veldhoven behoort tot de beste haartransplantatie kliniek en is volledig gespecialiseerd in maatwerk haartransplantaties.

Redenen voor een haartransplantatie nabij Eindhoven

Wanneer uw haar uitvalt kunt u dit de hele dag terugzien. U ziet het bijvoorbeeld op uw kussen, bureau of douche afvoer. Overal komt u haren tegen. Dit kan een erg vervelend gevoel bij u oproepen en u wilt dit graag oplossen. Hoewel verschillende shampoos, pillen en andere middeltjes uw haar wel gezonder kunnen maken, kan het geen nieuwe haren laten terug groeien op plekken waar deze zijn uitgevallen. Hiervoor is enkel een haartransplantatie een blijvende oplossing. Hiermee verhelpt u een kale plek met echt, blijvend haar. Een haartransplantatie is een veilige en beproefde behandeling waarvan u de rest van uw leven plezier heeft.

De ingreep

Bij een haartransplantatie in de buurt van Eindhoven neemt een medisch team, onder leiding van een plastisch chirurg, gezonde haarzakjes uit de haarkrans en plaatst deze op de voor u gewenste plaats. Op die manier krijgt u op dunne en kalende plekken uw eigen haar weer terug. Doordat de getransplanteerde haren een andere genetische aanleg hebben dan de haren die zijn uitgevallen, krijgt u uw haargroei weer terug. De donorharen die uit de haarkrans getrokken worden zijn namelijk immuun voor het hormoon DHT dat haarverlies veroorzaakt. Na het uitnemen van de donorharen worden er kleine incisies gemaakt in de zone waar de haren moeten worden geplaatst. Dit wordt met zeer kundige precisie uitgevoerd zodat de getransplanteerde haren de natuurlijke groeirichting krijgen. Nadat de incisies zijn geplaatst worden de transplantaten teruggeplaatst met behulp van een pincet. Een FUE-haartransplantatie duurt vele uren en wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving.

FUE haartransplantatie bij Kliniek Veldhoven

Bij Kliniek Veldhoven wordt uitsluitend de FUE haartransplantatieuitgevoerd. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat dit vandaag de dag de beste haartransplantatie techniek is. Het grote voordeel van een FUE haartransplantatie is dat er geen groot litteken achterblijft. Ook genezen de wondjes na deze ingreep erg snel. Overweegt u op termijn een haartransplantatie in de buurt van Eindhoven? Neem dan gerust contactop met Kliniek Veldhoven. Wij nodigen u dan graag uit voor een persoonlijk consult. U komt dan altijd in direct contact met een specialist die u kan helpen met al uw vragen. Uiteraard kunt u ook alle wensen bespreken en samen kijken naar de mogelijkheden voor een haartransplantatie. De specialist zal u te allen tijde van een gedegen advies voorzien.

Bereikbaarheid