Professionele haartransplantatie in regio Kaatsheuvel

Een gemiddeld persoon verliest dagelijks ongeveer 100 haren. Dit is geen enkel probleem, want deze groeien meestal terug. Maar dit is niet altijd het geval.Wanneer deze haren niet terug groeien kunnen er dunne of kale plekken ontstaan. De ene persoon vindt dit geen enkel probleem, voor de ander kan dit als zeer vervelend worden ervaren. In zo’n geval kan een haartransplantatie nabij Kaatsheuvel een oplossing bieden. Bij Kliniek Veldhoven wordt een haartransplantatie te allen tijde uitgevoerd door een professionele plastisch chirurg.

Haartransplantatie nabij Kaatsheuvel

Haaruitval is een natuurlijk verschijnsel waar een groot gedeelte van de mannen, maar ook vrouwen mee te maken krijgen naarmate ze ouder worden. Bij mannen is er in vele gevallen sprake van Alopecia Androgenetica, een genetische aanleg om kaal te worden. Dit is de meest voorkomende vorm van definitieve haaruitval. Men erft de aanleg voor kaalheid van vaders- of moederskant. Het haaruitval begint in de meeste gevallen bij de haarlijn ter hoogte van de slapen of aan de kruin. Medeverantwoordelijk voor deze kaalheid is het mannelijk hormoon DHT. Dit hormoon beïnvloedt en verkort de groeifase van de haren.

Ondanks dat DHT het mannelijk hormoon wordt genoemd, kunnen ook vrouwen last hebben van deze vorm van kaalheid. Bij vrouwen wordt dit in de meeste gevallen gekenmerkt door een dunner wordende haardos, vaak geconcentreerd bovenop het hoofd. Bij vrouwen treedt kaalheid vaak op gedurende de overgang. Wanneer u moeite heeft met het haarverlies en dit uw zelfvertrouwen aantast, is een haartransplantatie een effectieve behandeling met blijvend resultaat. Het doel is om de kruin, de inhammen of andere dunner wordende plekken op te vullen. Voor een mooi resultaat is het van belang om een natuurlijke haarlijn te creëren, de juiste haargroeirichting en een maximale haardichtheid te bepalen.

Bij Kliniek Veldhoven hanteren we voor een haartransplantatie nabij Kaatsheuvel altijd de FUE-techniek.

FUE haartransplantatie

FUE staat voor Folliculaire Unit Extractie. Bij een FUE haartransplantatie worden er gezonde haarzakjes vanuit de haarkrans op de te behandelen zone(s) geplaatst. De haren vanuit de haarkrans zijn ongevoelig voor het DHT hormoon, dit is het hormoon dat voor haaruitval zorgt. Daardoor zullen deze haren niet meer uitvallen. Kliniek Veldhoven geeft zelfs een levenslange garantie op getransplanteerd haar zolang de haarkrans behouden blijft.

De FUE techniek is een zeer nauwkeurige techniek waardoor een lokale verdoving volstaat. Hierbij zijn hechtingen niet nodig. De hoofdhuid blijft hierdoor volledig intact en in principe zullen er geen zichtbare littekens ontstaan. Na ongeveer 7 tot 10 dagen zullen de kleine wondjes normaliter genezen zijn.

Na ongeveer 1 tot 3 weken na de ingreep zullen de getransplanteerde haren uitvallen. Daarna zal de haargroei zich binnen drie tot vier maanden herstellen.

FUE haartransplantatie in omgeving Kaatsheuvel

Bij Kliniek Veldhoven zijn we ervan overtuigd dat de FUE-techniek de beste techniek is voor een haartransplantatie. Overweegt u op termijn een FUE haartransplantatie? Neem dan contact op met Kliniek Veldhoven voor een vrijblijvend consult. U komt dan in direct contact met een specialist die u kan helpen met al uw vragen en graag samen met u al uw wensen bespreekt.

Bereikbaarheid