FUE haartransplantatie nabij Nuenen

De modernste manier van haartransplantatie is de FUE haartransplantatie. Deze ingreep biedt een blijvende oplossing voor dun behaarde en kale plekken.
Haaruitval bezorgt veel mannen, maar ook vrouwen, de nodige zorgen. Vaak wordt kaalheid geassocieerd met stress of een ongezonde leefstijl, maar meestal ligt de oorzaak elders. Een haartransplantatie in de buurt van Nuenen is een goede en de enige oplossing tegen blijvende kaalheid. Bij Kliniek Veldhoven wordt voor een haartransplantatie altijd de FUE techniek gehanteerd.

FUE haartransplantatie in de regio Nuenen

Bij Kliniek Veldhoven hanteren we de FUE haartransplantatie omdat we ervan overtuigd zijn dat dit vandaag de dag de beste haartransplantatie techniek is. Bij deze methode wordt er door ons medisch team één voor één gezonde haarzakjes vanuit de haarkrans naar de te behandelen zone(s) getransplanteerd. De haarkrans is het gebied aan de zijkant en de achterkant van uw hoofd. De haarwortel of het haarwortelgroepje wordt met een minuscuul, hol micronaaldje uitgenomen vanuit de achterkant of zijkant van uw hoofd. Hoeveel transplantaten (ook wel grafts genoemd) u nodig heeft is afhankelijk van uw wens en de kwaliteit van het donorgebied, de te behandelen zone en uw leeftijd. Gemiddeld zijn er 5000 – 6000 gratfs beschikbaar in de haarkrans, maar uiteraard worden deze lang niet allemaal getransplanteerd. Na een aantal maanden gaan de getransplanteerde haren groeien op de nieuwe plaats bovenop uw hoofd. Doordat de haren vanuit de haarkrans de genetische eigenschappen van de oude plaats behouden, vallen deze haren niet meer uit. Deze haren zijn namelijk immuun voor het DHT hormoon, dit is het hormoon dat voor haaruitval zorgt. Doordat deze haren op de behandelde zone gaan groeien, zullen ze niet meer uitvallen. Dit zorgt dus voor een blijvend en natuurlijk resultaat.

De ingreep

De FUE haartransplantatie nabij Nuenen is een dermate nauwkeurige techniek dat een lokale verdoving volstaat. Hierbij zijn hechtingen niet nodig. Dit zorgt ervoor dat de hoofdhuid intact blijft en er normaliter geen zichtbare littekens ontstaan. De wondjes na de ingreep zijn zeer klein en genezen uiterst snel. Na de haartransplantatie zullen na circa 1 t/m 3 weken de getransplanteerde haren uitvallen, waarna de haargroei zich binnen drie tot vier maanden weer volledig herstelt. Dit is een normaal proces. Het volledige eindresultaat van een haartransplantatie zal zichtbaar zijn na 12 tot 14 maanden. Dit vergt enig geduld maar in de tussenliggende periode ziet u uiteraard al wel vooruitgang omdat er iedere maand meer haar aanwezig zal zijn op de behandelde zone(s). Hoe snel de haargroei begint hangt ook af van uw huid, het voedingspatroon en het haartype.

Kliniek Veldhoven

Heeft u last van haaruitval en overweegt u een haartransplantatie in de regio Nuenen? Voorafgaand aan een haartransplantatie is het belangrijk dat u zich goed laat informeren. Neem daarvoor contact op met Kliniek Veldhoven voor een vrijblijvend consult. Tijdens dit consult zult u te allen tijde in contact komen met een specialist die u kan helpen met al uw vragen en graag samen met u al uw wensen bespreekt. Omdat een haartransplantatie maatwerk is wordt er tijdens dit gesprek ook gekeken naar de mogelijkheden met betrekking tot uw haar situatie.

Bereikbaarheid