Professionele FUE haartransplantatie nabij Oirschot

Als u last heeft van overmatig haarverlies of dunner wordend haar, kan een haartransplantatie een oplossing bieden. Bij Kliniek Veldhoven kunt u terecht voor een dergelijke ingreep. Bij een haartransplantatie in de regio Oirschot maken we altijd gebruik van de FUE (Follicular Unit Extraction) techniek. Hieronder vindt u meer informatie over de FUE haartransplantatie.

FUE haartransplantatie regio Oirschot

Bij een FUE haartransplantatie nabij Oirschot worden haarzakjes (ook wel grafts genoemd) met een minuscule, holle naald één voor één uit de haarkrans verwijderd. De haarkrans is het gebied aan de achterkant en de zijkant van het hoofd. De haren in dat gebied bezitten namelijk niet de genetische eigenschappen om uit te vallen. De haren vanuit de haarkrans worden vervolgens verplaatst naar de te behandelen zone(s). Denk daarbij aan de kruin, de haarlijn of de inhammen. Deze haren behouden hun genetische eigenschappen vanuit de haarkrans en zullen dus niet uitvallen, met als gevolg dat er weer haargroei zal plaatsvinden op plekken die eerst kaal waren of waar het haar dunner werd.

Ingreep

De FUE haartransplantatie vindt plaats onder lokale verdoving. Nadat de grafts vanuit de haarkrans zijn weggenomen, worden er met een laser, naald of mesje openingen gemaakt in de te behandelen zone(s). Dit worden ook wel ‘kanaaltjes’ genoemd. De grafts worden vervolgens op de gewenste plaats ingebracht. Na enkele dagen zullen deze getransplanteerde haren vast in uw hoofdhuid zitten.

Na circa 1 t/m 3 weken vallen de getransplanteerde haren uit, waarna vervolgens na 3 tot 4 maanden de haargroei zal herstellen en er nieuwe haren zullen groeien op een plek waar eerst geen haargroei was. Het volledige eindresultaat van een haartransplantatie nabij Oirschot zal zichtbaar zijn na 12 tot 14 maanden. In de tussenliggende periode is er al wel vooruitgang waarneembaar doordat er iedere

MHP Techniek

MHP staat voor Micro Hair Pigmentation en is een tatoeage techniek om voller ogend haar te creëren. Bij deze techniek wordt er door een gespecialiseerde tatoeëerder met biologische inkten zoveel mogelijk haarstoppels gemaakt. Wanneer er bij een haartransplantatie voor een lagere haardichtheid is gekozen, kan deze behandeling een goede aanvulling zijn op een haartransplantatie. Doordat er pigment in de hoofdhuid wordt gebracht, neemt het contrast tussen de hoofdhuid en het haar af. Hierdoor oogt haar haar voller en heeft u nog meer effect van uw haartransplantatie.

Kliniek Veldhoven

Heeft u last van haaruitval of dunner wordend haar en kan een haartransplantatie in de regio Oirschot voor u een oplossing bieden? Neem dan contact op met Kliniek Veldhoven. Wij nodigen u dan graag uit voor een persoonlijk consult. Tijdens dit consult komt u altijd in direct contact met een specialist die met u de mogelijkheden van een haartransplantatie bespreekt. In sommige gevallen vragen wij voorafgaand aan het consultgesprek om foto’s van het te behandelen gebied op te sturen. Wij kijken dan direct of een behandeling mogelijk. Zo heeft u geen verlies van uw reistijd. Uiteraard kunt u tijdens het consultgesprek al uw vragen en wensen bespreken en bekijkt u samen met een specialist uw haar situatie.

Bereikbaarheid