Haartransplantatie in de buurt van Schijndel

Heeft u last van haaruitval problemen of kale plekken en bent u opzoek naar een blijvende oplossing? Een haartransplantatie is een bekende en veilige techniek om haaruitval of kaalheid tegen te gaan. Bij Kliniek Veldhoven kunt u terecht voor een dergelijke ingreep. Een haartransplantatie wordt vaak toegepast bij dun haar, littekens, kruin en inhammen. Bij Kliniek Veldhoven hanteren we voor een haartransplantatie de FUE techniek die te allen tijde wordt uitgevoerd door een ervaren team van deskundigen die de behandeling met precisie en zorgvuldigheid uitvoeren

FUE haartransplantatie regio Schijndel

Bij Kliniek Veldhoven hanteren we voor een haartransplantatie de FUE techniek. Bij deze haartransplantatie nabij Schijndel worden haarzakjes van een minuscule naald één voor één uit de haarkrans verwijderd. Deze techniek heeft meerdere voordelen:

  • De behandeling is uiterst
  • Er kunnen twee keer zoveel haarzakjes per behandeling getransplanteerd worden ten opzichte van andere
  • Geen overblijvend litteken op het
  • U hoeft niet volledig kaal geschoren te worden voor een
  • Minder verlies van
  • Door de nauwkeurige behandeling volstaat een lokale
  • Vrijwel pijnloze
  • Biedt een blijvende oplossing tegen dunne en kalende

De juiste haardichtheid

De dichtheid van ons haar varieert tussen de 60 en 90 haarwortel groepen per vierkante centimeter. Om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te krijgen na een FUE haartransplantatie is het van groot belang om de oorspronkelijke haardichtheid zoveel mogelijk na te streven. Met behulp van een FUE dense packing kan de plastisch chirurg de transplantaten plaatsen met hoge haardichtheid in uw hoofdhuid. Bij deze methode zijn er diverse varianten mogelijk waardoor deze flexibel kunnen worden toegepast. Dit heeft al grote voordeel dat de behandeling zoveel mogelijk afgestemd kan worden op de persoonlijke situatie.

Genezing haartransplantatie nabij Schijndel

Doordat er bij een haartransplantatie in de buurt van Schijndel geen hechtingen nodig zijn, zal de hoofdhuid intact blijven en zullen er geen zichtbare littekens ontstaan. De kleine wondjes na de ingreep zijn normaliter binnen 7 tot 10 dagen verdwenen. Enkele dagen nadat de getransplanteerde haren in de behandelde zone(s) zijn geplaatst, zitten deze vast in uw hoofdhuid. Na ongeveer 1 t/m 3 weken zullen deze haren uitvallen. Vervolgens zal de haargroei na 3 tot 4 maanden herstellen en zullen er nieuwe haren groeien op de behandelde zone(s). Het volledige eindresultaat van de haartransplantatie zal zichtbaar zijn na 12 tot 14 maanden.

Kliniek Veldhoven

Bij Kliniek Veldhoven hebben we al ruim 20 jaar ervaring met haartransplantatie behandelingen. Door de jarenlange ervaring hebben de chirurgen een zeer goede esthetische blik en handigheid weten te ontwikkelen wat een zeer natuurlijk resultaat ten goede komt. Een haartransplantatie is namelijk niet alleen het verplaatsen van haar, maar ook oog hebben voor een mooie en natuurlijk resultaat. Het haar team bij Kliniek Veldhoven is uitsluitend 5 dagen in de week bezig met enkel haartransplantaties. Heeft u last van haaruitval of dunner wordend haar en kan een haartransplantatie voor u een oplossing bieden? Neem dan contact op met Kliniek Veldhoven. Wij nodigen u dan graag uit voor een persoonlijk consult.

Bereikbaarheid