Haartransplantatie in regio Ulvenhout door zeer ervaren team

Gemiddeld verliest een persoon dagelijks ongeveer 100 haren. Meestal groeien deze haren gewoon terug, dus dat is geen enkel probleem. Maar dat is niet altijd het geval. Wanneer deze haren niet terug groeien kunnen er dunne of kale plekken ontstaan. De één heeft geen probleem met kaler worden, voor de ander wordt dit als zeer vervelend ervaren. In een dergelijk geval kan een haartransplantatie nabij Ulvenhout een veilige en blijvende oplossing bieden. Bij Kliniek Veldhoven wordt een haartransplantatie te allen tijde uitgevoerd door een zeer ervaren team met professionele plastisch chirurgen.

Haartransplantatie nabij Ulvenhout

Naarmate we ouder worden is haaruitval een natuurlijk verschijnsel waar een groot gedeelte van de mannen, maar ook vrouwen, mee te maken krijgen. Bij mannen is er in vele gevallen sprake van Alopecia Androgenetica. Hiermee wordt de erfelijke vorm van mannelijke kaalheid aangeduid. Dit is de meest voorkomende vorm van definitieve haaruitval. Wanneer u moeite heeft met het haarverlies en dit uw zelfvertrouwen aantast, is een haartransplantatie een effectieve behandeling met blijvend resultaat. Het doel is om de kruin, de inhammen of andere dunner wordende plekken op te vullen met echt haar. Voor een mooi resultaat is het belangrijk om een natuurlijke haarlijn te creëren, de juiste haargroeirichting en een maximale haardichtheid te bepalen. Bij Kliniek Veldhoven hanteren we voor een haartransplantatie nabij Ulvenhout altijd de FUE-techniek.

FUE haartransplantatie

FUE staat voor Folliculaire Unit Extractie. Bij een FUE haartransplantatie worden er gezonde haarzakjes vanuit de haarkrans bovenop het hoofd op de te behandelen zone(s) geplaatst. De haren vanuit de haarkrans zijn ongevoelig voor het hormoon DHT, dit hormoon zorgt voor haaruitval. Doordat deze haren ongevoelig zijn voor DHT zullen deze niet meer uitvallen. Daardoor geven wij een levenslange garantie op getransplanteerd haar zolang de haarkrans behouden blijft. De FUE haartransplantatie is een zeer nauwkeurige techniek waardoor een plaatselijke verdoving volstaat. Hechtingen zijn hierbij niet nodig. De hoofdhuid blijft volledig intact en er zullen geen zichtbare littekens ontstaan. Na ongeveer 7 tot 10 dagen zullen de kleine wondjes normaliter genezen zijn.

Na ongeveer 1 tot 3 weken na de ingreep zullen de getransplanteerde haren uitvallen, waarna de haargroei binnen 3 tot 4 maanden zal herstellen.

Ervaren haarteam

Bij Kliniek Veldhoven wordt een FUE haartransplantatie altijd uitgevoerd door een ervaren haarteam. De meeste medewerkers zijn al jarenlang in dienst en hebben allemaal ruime ervaring met haartransplantaties. Ons haarteam is dankzij deze 20 jaar ervaring perfect op elkaar ingespeeld. Zo zijn wij erg gefocust op een zo natuurlijk mogelijk effect te creëren met het behoud van uw natuurlijke haarlijnen. Hierbij gaat het niet alleen om het medisch verantwoord transplanteren, maar ook om de kijk op de vorm van uw gezicht en de aandacht voor uw individuele wensen.

FUE haartransplantatie in omgeving Ulvenhout

Bij Kliniek Veldhoven zijn we ervan overtuigd dat de FUE-techniek de beste techniek is voor een haartransplantatie. Overweegt u op termijn een FUE haartransplantatie? Neem dan contact op met Kliniek Veldhoven voor een vrijblijvend consult. U komt dan in direct contact met een specialist die u kan helpen met al uw vragen en graag samen met u al uw wensen bespreekt.

Bereikbaarheid