Haartransplantatie nabij Valkenswaard

Bij 25% van alle mannen komt haaruitval voor. Dit percentage ligt bij blanke mannen zelfs op 45%. Niet alleen mannen maar uiteraard kunnen ook vrouwen last hebben van kaalheid of haarverlies. Waar de één het geen probleem vindt om kaler te worden, ervaart de ander dit als erg vervelend. Wanneer u het als vervelend ervaart en er graag iets aan zou willen doen, is een haartransplantatie in de regio Valkenswaard een goede oplossing. Bij Kliniek Veldhoven wordt een FUE haartransplantatie altijd uitgevoerd door een deskundig en gespecialiseerd team van plastisch chirurgen.

Redenen voor een haartransplantatie nabij Valkenswaard

Wanneer u last heeft van haaruitval dan kunt u hier op elk moment van de dag mee geconfronteerd worden. Zo kunt u uw haren terugvinden op uw kussen of in de douche afvoer na het haren wassen. Veel mensen ervaren dit als erg vervelend. Voor dit vervelende gevoel wilt u graag een blijvende oplossing vinden. Hoewel er verschillende shampoos of pillen zijn die uw haar wel gezonder kunnen maken, kunnen deze middelen onmogelijk nieuwe haren terug laten groeien op plekken waar deze zijn uitgevallen. Een haartransplantatie is de enige blijvende oplossing. Met een haartransplantatie in de buurt van Valkenswaard verhelpt u een kale of dunner wordende plek met echt haar. Deze veilige en beproefde behandeling geeft een natuurlijk ogend resultaat waar u de rest van uw leven plezier van heeft.

Haartransplantatie inhammen

De inhammen bepalen voor een groot gedeelte het aangezicht. Wanneer er hier kale of dunner wordende plekken ontstaan kan dit als vervelend worden ervaren. Een FUE haartransplantatie is hiervoor de perfecte, blijvende oplossing. Het is van belang dat tijdens de haartransplantatie in de regio Valkenswaard aandacht wordt besteed aan de haardichtheid, de haargroeirichting en de haarlijn. Dit om ervoor te zorgen dat de inhammen en het middenstuk aan de voorzijde op een natuurlijke wijze in elkaar overlopen. De haardichtheid dient altijd in verhouding te staan met de rest van het haar voor een natuurlijk ogend resultaat.

Haartransplantatie kruin

Een veel voorkomend probleem is dunner wordend haar of haaruitval op de kruin. Met een haartransplantatie kunt u uw volledige haar weer terug krijgen op de kruin. Bij een haartransplantatie van de kruin wordt veel zorg besteed aan de natuurlijk haargroeirichting. In veel gevallen bevindt zich een weerborstel in de kruin. Bij Kliniek Veldhoven wordt deze natuurlijke draaiing precies nagemaakt. Door de haarlijnen precies te volgen wordt het mooiste, meest natuurlijke resultaat bereikt. Tevens wordt er ook rekening gehouden met de haardichtheid.

FUE haartransplantatie bij Kliniek Veldhoven

Bij Kliniek Veldhoven wordt uitsluitend de FUE haartransplantatie uitgevoerd. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat dit de beste haartransplantatie techniek is.

Het grote voordeel van een FUE haartransplantatie is dat er geen groot litteken achterblijft. Ook genezen de wondjes na deze ingreep erg snel. Overweegt u op termijn een haartransplantatie in de regio Valkenswaard? Neem dan contact op met Kliniek Veldhoven voor een vrijblijvend consult. U komt dan in direct contact met een specialist waarmee u uw vragen en wensen kan bespreken.

Bereikbaarheid