Professionele haartransplantatie in regio Vlijmen

Haaruitval is, zowel bij mannen als bij vrouwen, een natuurlijk verschijnsel naarmate we ouder worden. Maar ook een aanzienlijk grote groep mensen heeft op relatief jonge leeftijd te maken met overmatig haaruitval. De één vindt het geen probleem om kaal te worden, de ander kan dit als erg vervelend ervaren. In dat geval kan een haartransplantatie in de regio Vlijmen een oplossing bieden. Een haartransplantatie is een beproefde methode tegen dun behaarde en kale plekken. Bij Kliniek Veldhoven maken we voor een haartransplantatie altijd gebruik van de FUE techniek. Dit is de modernste manier van haartransplantatie en neemt vaak één of twee dagen in beslag. De FUE haartransplantatie geeft een natuurlijk ogend en blijvend resultaat.

Redenen voor een haartransplantatie

Een FUE haartransplantatie bij Kliniek Veldhoven biedt een blijvende oplossing tegen kaalheid. Haaruitval komt bij ongeveer 25% van alle mannen voor. Dit percentage ligt bij blanke mannen zelfs op 45%. Uiteraard kunnen ook vrouwen last hebben van haarverlies of kaalheid. De meest voorkomende vorm van definitieve haaruitval is Alopecia androgenetica. Dit is de erfelijke vorm van kaalheid, deze aanleg voor kaalheid erf je van vaders of moederskant. Men associeert kaalheid vaak met stress of een ongezonde leefstijl, maar dat is enkel in uitzonderlijke gevallen daadwerkelijk de oorzaak. Met een haartransplantatie nabij Vlijmen verhelpt u blijvend dunne en kale plekken.

FUE haartransplantatie

FUE staat voor Folliculaire Unit Extractie. Bij deze techniek worden de gezonde haarzakjes vanuit de haarkrans, één voor één naar de te behandelen zone(s) bovenop het hoofd. Met een klein, hol micro naaldje wordt de haarwortel of de haarwortel groep vanuit de haarkrans aan de achterkant van uw hoofd uitgenomen. De getransplanteerde haren boven op het hoofd gaan na een aantal maanden weer groeien. Deze haren behouden de genetische eigenschappen uit de haarkrans. Hierdoor zullen deze haren niet meer uitvallen. De FUE techniek is een zeer nauwkeurige techniek waarbij een lokale verdoving, tenzij anders gewenst, volstaat. Hechtingen zijn hierbij niet nodig. De hoofdhuid blijft volledig intact en er zullen normaliter geen zichtbare littekens ontstaan. Circa 1 t/m 3 weken na de haartransplantatie zullen de getransplanteerde haren uitvallen, waarna de haargroei zich binnen drie tot vier maanden zich weer volledig zal herstellen. Het volledige eindresultaat van de FUE haartransplantatie zal zichtbaar zijn na ongeveer 12 tot 14 maanden.

Haartransplantatie nabij Vlijmen

Overweegt u een haartransplantatie? Dan is het belangrijk om u vooraf goed te laten informeren over alle aspecten rondom een haartransplantatie. Hiervoor kunt u een afspraak maken voor een informatief en vrijblijvend consultgesprek. Voorafgaand aan het maken van een consult afspraak vragen we u in sommige gevallen om foto’s van het te behandelen gebied op te sturen. Aan de hand van deze foto’s bekijken we of een haartransplantatie in de regio Vlijmen mogelijk is. Tijdens het consult worden uw vragen en wensen besproken met de specialist.

Bij Kliniek Veldhoven kunt u ook terecht voor reconstructieve haarchirurgie. Hierdoor krijgt u een realistisch en volledig beeld van de ingreep. Heeft u interesse in een consult? Neem contact met ons op via het contactformulier of telefonisch (040 295 42 43).

Bereikbaarheid