FUE haartransplantatie in regio Vught

Heeft u last van overmatig haarverlies of dunner wordend haar? Dan is de FUE (Follicular Unit Extraction) haartransplantatie de perfecte oplossing voor u. Bij de FUE haartransplantatie nabij Vught wordt elk haarzakje afzonderlijk geoogst en direct geïmplanteerd in de te behandelen zone(s) van de hoofdhuid. De FUE techniek is een pijnloze methode om uw haar te laten transplanteren. De ingreep wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd door één van de specialisten van Kliniek Veldhoven.

Haartransplantatie nabij Vught

De FUE haartransplantatie is een uitgebreide ingreep die enkele uren in beslag neemt. Allereerst worden er gezonde haarzakjes uitgenomen vanuit de haarkrans. Deze haarzakjes zijn genetisch niet geprogrammeerd om uit te vallen. Dit zorgt ervoor dat een haartransplantatie een blijvend resultaat geeft. De FUE haartransplantatie in de regio Vught is een uiterst nauwkeurige techniek, hierdoor volstaat een plaatselijke verdoving en is de ingreep pijnloos. Elk individueel haarzakje vanuit de haarkrans wordt zorgvuldig met een micronaald uitgenomen en getransplanteerd naar een nieuwe locatie op de hoofdhuid waar het haar dunner wordt of u kale plekken heeft. De FUE haartransplantatie is een uiterst veilige techniek die u een blijvend en natuurlijk ogend resultaat oplevert.

Genezing na haartransplantatie regio Vught

Doordat er bij een FUE haartransplantatie geen gebruik wordt gemaakt van hechtingen of nietjes, is de hersteltijd vaak minimaal. U kunt enkele dagen na de transplantatie wat zwellingen ervaren en op het behandelde gebied zijn wat wondjes te zien die uiterst snel genezen. Deze blijven maximaal twee weken zichtbaar. Na de haartransplantatie raden we aan om minstens 1, maar liever 2 weken na de behandeling vrij te nemen. Dit omdat de zwelling na ongeveer 5 tot en met 7 dagen zal verdwijnen. De aanbevolen rustperiode na de transplantatie is daarom circa 2 weken. Deze tijd heeft u nodig om een goede genezing te garanderen.

Ervaren haarteam

Kliniek Veldhoven beschikt over een uiterst ervaren team van plastisch chirurgen die dag in dag uit enkel met haartransplantaties bezig zijn. De meeste medewerkers van het haar team zijn al jarenlang in dienst, hierdoor is het team perfect op elkaar ingespeeld. Echter blijven we niet stilzitten. We blijven namelijk investeren in de nieuwste technieken, hiervoor volgen wij de actuele ontwikkelingen op de voet en wordt ons personeel regelmatig bijgeschoold. Het haar team van Kliniek Veldhoven is altijd extra gefocust op het behoud van uw natuurlijke haarlijnen tijdens een haartransplantatie. Dit zorgt namelijk voor een zo natuurlijk mogelijk effect. Dit is een vaardigheid die ervaring en precisie vereist. Hierbij wordt ook specifiek gekeken naar de vorm van uw gezicht en uw individuele wensen.

Veldhoven

Heeft u last van haaruitval of dunner wordend haar en overweegt u een haartransplantatie in de regio Vught? Dan is het belangrijk om u voorafgaand aan haarimplantatie goed te laten informeren. Dit doen wij graag in een persoonlijk consult. Neem hiervoor contact op met Kliniek Veldhoven. Tijdens een consult komt u te allen tijde in contact met een specialist die u kan helpen met al uw vragen en u van een gedegen advies zal voorzien.

Bereikbaarheid