Professionele FUE haartransplantatie in regio Waalwijk

De FUE (wat staat voor Follicular Unit Extraction) haartransplantatie is de perfecte oplossing wanneer u last heeft van overmatig haarverlies of dunner wordend haar. Bij deze haartransplantatie in de regio Waalwijk wordt ieder haarzakje afzonderlijk uitgenomen en direct geïmplanteerd in de te behandelen zone(s) van de hoofdhuid. Bij Kliniek Veldhoven wordt uitsluitend de FUE haartransplantatie techniek toegepast omdat deze techniek ontzettend veel voordelen heeft ten opzichte van andere technieken. Zo is de FUE techniek een pijnloze methode en wordt deze onder plaatselijke verdoving uitgevoerd.

Hieronder vindt u nog meer informatie over de FUE haartransplantatie.

Haartransplantatie nabij Waalwijk

De FUE haartransplantatie is een uitgebreide behandeling die vaak enkele uren in beslag neemt. In eerste instantie worden er gezonde haarzakjes uitgenomen vanuit de haarkrans. De haarkrans is het gebied aan de zijkant en achterkant van uw hoofd. De haarzakjes uit dit gebied zijn ongevoelig voor het DHT hormoon en daardoor niet geprogrammeerd om uit te vallen. Dit zorgt ervoor dat een FUE haartransplantatie een blijvend resultaat geeft. De FUE haartransplantatie in de buurt van Waalwijk is een uiterst nauwkeurige techniek, waardoor enkel een plaatselijke verdoving volstaat. Elk individueel haarzakje vanuit de haarkrans wordt één voor één met een micronaald uitgenomen en getransplanteerd naar een nieuwe locatie op de hoofdhuid waar het haar dunner wordt of u kale plekken heeft. Deze techniek is uiterst veilig en biedt een blijvend en natuurlijk ogend resultaat.

Genezing na haartransplantatie regio

Tijdens een FUE haartransplantatie wordt geen gebruik gemaakt van hechtingen of nietjes. Hierdoor is de hersteltijd minimaal. Enkele dagen na de haartransplantatie kunnen er zwellingen op het behandelde gebied ontstaan. Hierbij kunnen ook wat kleine wondjes te zien zijn maar deze genezen uiterst snel. Voor een goed herstel raden wij aan om na de haartransplantatie minstens 1, maar liever 2 weken vrij te nemen. Deze tijd heeft u nodig om een goede genezing te garanderen. De zwelling zal namelijk na ongeveer 5 tot en met 7 dagen verdwijnen.

Ervaren haarteam

Het ervaren haar team van Kliniek Veldhoven bestaat uit plastisch chirurgen die dag in dag uit enkel met haartransplantaties bezig zijn. De meeste chirurgen uit het haar team zijn al jarenlang in dienst bij Kliniek Veldhoven en daardoor perfect op elkaar ingespeeld. Uiteraard blijven we bij Kliniek Veldhoven niet stilzitten maar volgen we de actuele ontwikkelingen rondom haartransplantaties op de voet en blijven we investeren in de nieuwste technieken. Daarnaast worden de plastisch chirurgen regelmatig bijgeschoold. Bij het haar team van Kliniek Veldhoven ligt bij iedere haartransplantatie extra focus op het behoud van uw natuurlijke haarlijnen. Dit zorgt namelijk voor het meest natuurlijke effect. Om dit op een goede manier te doen is ervaring en precisie vereist, dit is dan ook wat u bij Kliniek Veldhoven kunt verwachten. Wij kijken hierbij heel specifiek naar de vorm van uw gezicht en eventueel uw individuele wensen.

Contact

Heeft u last van overmatig haarverlies of dunner wordend haar en overweegt u een haartransplantatie in de regio Waalwijk? Het is belangrijk om u voorafgaand aan een haarimplantatie goed te laten informeren door een specialist. Wij informeren u graag tijdens een persoonlijk consult. Neem hiervoor contact op met Kliniek Veldhoven. Tijdens het consult kunt u al uw vragen en wensen bespreken.

Bereikbaarheid