Haartransplantatie in regio Rotterdam bij Kliniek Veldhoven

Wanneer we ouder worden is haaruitval een natuurlijk verschijnsel, bij zowel mannen als vrouwen. Echter heeft een aanzienlijk grote groep mensen al op relatief jonge leeftijd te maken met overmatig haaruitval. De één vindt kaler worden geen probleem, waar de ander het als erg vervelend ervaart. Zo kan het een onzeker gevoel bij u oproepen. Een haartransplantatie nabij Rotterdam kan dan een veilige en blijvende oplossing bieden. Een haartransplantatie is een beproefde methode tegen dun behaarde en kale plekken. De FUE haartransplantatie is de modernste manier van haartransplantatie en neemt vaak één of twee dagen in beslag. Het geeft een natuurlijk ogend en blijvend resultaat. Deze techniek hanteren wij bij Kliniek Veldhoven.

Redenen voor een haartransplantatie nabij Rotterdam

Een haartransplantatie in de buurt van Rotterdam bij Kliniek Veldhoven biedt een blijvende oplossing tegen kaalheid. Haaruitval komt bij 25% van alle mannen voor. Dit percentage ligt bij blanke mannen zelfs op 45%. Uiteraard kunnen ook vrouwen last hebben van haarverlies of kaalheid. Op dit moment zijn ongeveer 15% van onze cliënten vrouwen. Men associeert kaalheid vaak met stress of een ongezonde leefstijl, maar dat is enkel in uitzonderlijke gevallen daadwerkelijk de oorzaak. In de meeste gevallen is er sprake van Alopecia androgenetica. Dit is de erfelijke en meest voorkomende vorm van definitieve haaruitval. Om haarverlies tegen te gaan worden er diverse middelen aangeprezen. Hoewel het niet uitgesloten is dat bepaalde middelen en een bepaalde leefstijl de snelheid van het haarverlies kunnen beperken, zal geen enkel middel verloren haren doen terug groeien. Enkel met een FUE haartransplantatie verhelpt u blijvend dunne en kale plekken.

FUE haartransplantatie bij Kliniek Veldhoven

Met een FUE haartransplantatie garandeert Kliniek Veldhoven dat u de beste haartransplantatie zal ondergaan. Tijdens deze ingreep leggen wij extra aandacht op een natuurlijk resultaat van de haarlijn, hebben we oog voor de haargroeirichting en streven we naar een maximale haardichtheid. Kliniek Veldhoven wil graag een positieve bijdrage leveren aan het verbeteren van kwaliteit van leven van haar cliënten. Veiligheid en kwaliteit staat bij ons voorop. Wij dragen dan ook het ZKN keurmerk. Dit betekent dat we jaarlijks gecontroleerd worden door onafhankelijke KIWA specialisten. Zij controleren de kwaliteit van onder andere het personeel, apparatuur, de nazorg de we bieden en de klanttevredenheid van de cliënten.

Haartransplantatie bij Kliniek Veldhoven

Wanneer u een haartransplantatie in de regio Rotterdam overweegt is het belangrijk om u vooraf goed te laten informeren over alle aspecten rondom een haartransplantatie. Hiervoor kunt u een afspraak maken voor een informatief en vrijblijvend consultgesprek. Voorafgaand aan het maken van een consult afspraak vragen we u om foto’s van het te behandelen gebied op te sturen. Aan de hand van deze foto’s bekijken we of een behandeling mogelijk is. Tijdens het consult worden uw vragen en wensen besproken met de specialist. Bij Kliniek Veldhoven kunt u ook terecht voor reconstructieve haarchirurgie. Hierdoor krijgt u een realistisch en volledig beeld van de ingreep. Heeft u interesse in een consult? Neem contact met ons op via het contactformulier of telefonisch (040 295 42 43).

Bereikbaarheid