Haartransplantatie in Veldhoven

Naarmate we ouder worden is haaruitval een natuurlijk verschijnsel, bij zowel mannen als vrouwen. Echter heeft een aanzienlijk grote groep mensen al op relatief jonge leeftijd te maken met overmatig haaruitval. Een haartransplantatie bij Kliniek Veldhoven kan dan een oplossing bieden. Een haartransplantatie is een beproefde methode tegen dun behaarde en kale plekken. De FUE haartransplantatie is de modernste manier van haartransplantatie en neemt vaak één of twee dagen in beslag. Het geeft een natuurlijk ogend en blijvend resultaat.

Redenen voor een haartransplantatie

Een haartransplantatie bij Kliniek Veldhoven biedt een blijvende oplossing tegen kaalheid. Haaruitval komt bij 25% van alle mannen voor. Dit percentage ligt bij blanke mannen op 45%. Uiteraard kunnen ook vrouwen last hebben van haarverlies of kaalheid. Voor de één is kaler worden geen probleem. Echter kan het voor ook als erg vervelend ervaren worden. Men associeert kaalheid vaak met stress of een ongezonde leefstijl, maar dat is enkel in uitzonderlijke gevallen daadwerkelijk de oorzaak. Met een haartransplantatie in Veldhoven verhelpt u blijvend dunne en kale plekken.

FUE haartransplantatie

FUE staat voor Folliculaire Unit Extractie. Bij deze techniek worden de gezonde haarzakjes vanuit de haarkrans van uw achterhoofd, één voor één naar de te behandelen zone(s) bovenop het hoofd. Met een minuscuul, hol micro naaldje wordt de haarwortel of de haarwortel groep vanuit de achterkant van uw hoofd uitgenomen. Na een aantal maanden gaan de getransplanteerde haren boven op uw hoofd weer groeien. Deze haren behouden de genetische eigenschappen uit het donorgebied. Hierdoor zullen deze haren niet meer uitvallen. De FUE techniek is een zeer nauwkeurige techniek waarbij een lokale verdoving volstaat. Hierbij zijn hechtingen niet nodig. De hoofdhuid blijft volledig intact en er zullen normaliter geen zichtbare littekens ontstaan.

MHP Techniek

Wilt u graag voller ogend haar? Dan kan een Micro Hair Pigmentation (MHP) een hele goede aanvulling zijn op een haartransplantatie. MHP is een tatoeage techniek waarbij een gespecialiseerde tatoeëerder met biologische inkt zoveel mogelijk haarstoppels maakt. Door deze behandeling wordt een kaal hoofd gecamoufleerd en littekens worden onzichtbaar. Wanneer er bij een haartransplantatie is gekozen voor een lagere haardichtheid, kunt u met de MHP techniek toch voller ogend haar creëren. Het contrast tussen de hoofdhuid en het haar neemt namelijk af doordat er pigment in de hoofdhuid wordt aangebracht.

Haartransplantatie bij Kliniek Veldhoven

Wanneer u een haartransplantatie overweegt is het belangrijk om u vooraf goed te laten informeren over alle aspecten rondom een haartransplantatie. Hiervoor kunt u een afspraak maken voor een informatief en vrijblijvend consultgesprek. Voorafgaand aan het maken van een consult afspraak vragen we u om foto’s van het te behandelen gebied op te sturen. Aan de hand van deze foto’s bekijken we of een behandeling mogelijk is. Tijdens het consult worden uw vragen en wensen besproken met de specialist. Bij Kliniek Veldhoven kunt u ook terecht voor reconstructieve haarchirurgie. Hierdoor krijgt u een realistisch en volledig beeld van de ingreep. Heeft u interesse in een consult? Neem contact met ons op via het contactformulier of telefonisch (040 295 42 43).

Bereikbaarheid