Haartransplantatie regio Tilburg

Naarmate we ouder worden kunnen zowel mannen als vrouwen te maken krijgen met overmatig haarverlies of dunner wordend haar. Een terugtrekkende haarlijn of dunner wordend haar op de kruin kunnen als vervelend worden ervaren en uw zelfvertrouwen aantasten. Hiervoor is een haartransplantatie in de buurt van Tilburg een veilige en blijvende oplossing. Bij Kliniek Veldhoven wordt voor een haartransplantatie de FUE (Follicular Unit Extraction) techniek toegepast. Bij deze techniek worden haarzakjes vanuit de haarkrans verplaatst naar de dunner wordende of kale plekken. Hier vindt u meer informatie over een FUE haartransplantatie bij Kliniek Veldhoven.

FUE haartransplantatie nabij Tilburg

Bij een FUE haartransplantatie worden haarzakjes (ook wel grafts genoemd) één voor één vanuit de haarkrans naar de te behandelen zone(s) verplaatst. De haarkrans is het gebied aan de zijkant en de achterkant van het hoofd. Omdat de grafts uit dit gebied een andere genetische aanleg hebben dan de haren die zijn uitgevallen, zorgt dit voor een blijvend resultaat. De haren vanuit de haarkrans zijn namelijk immuun voor het DHT hormoon en daardoor niet geprogrammeerd om uit te vallen. Met een minuscule naald wordt ieder haarzakje individueel uitgenomen en verplaatst naar de kale zone. Per behandeling kunnen er ongeveer 2200+ grafts geïmplanteerd worden. Bij Kliniek Veldhoven ligt dit aantal vaak hoger dan bij andere Nederlandse klinieken omdat het haarteam dankzij jarenlange ervaring een hoge snelheid heeft opgebouwd.

Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met de gewenste haardichtheid. De haardichtheid wordt bepaald aan de hand van een aantal factoren: het type haar, de grote van het transplantatiegebied, uw leeftijd en uw eigen wensen. Wanneer u bijvoorbeeld dun haar heeft en de kalende zone groot is, dan zijn er meer grafts nodig om deze zone op te vullen. Daarbij worden de grafts uit de haarkrans gewonnen die gemiddeld over 5000 tot 7000 grafts beschikt.

Genezing na haartransplantatie regio

Dankzij de nauwkeurigheid van de FUE haartransplantatie nabij Tilburg, is enkel een lokale verdoving nodig. Hierbij worden geen hechtingen of nietjes gebruikt. Hierdoor blijft de hoofdhuid intact en zullen er in principe geen zichtbare littekens ontstaan. Wel kunnen er zeer kleine wondjes ontstaan, welke binnen ongeveer 7 tot 10 dagen zijn genezen. Zorg ervoor dat er tijdens de behandeling iemand met u mee is om na afloop met u mee naar huis te rijden. Een aantal dagen na de FUE haartransplantatie kunnen er zwellingen ontstaan op het behandelde gebied. De aanbevolen rustperiode na de behandeling is circa 2 weken.

Is een haartransplantatie iets voor u?

Wanneer u last heeft van haarverlies, dunner wordend haar of kale plekken kan een FUE haartransplantatie in de regio Tilburg een oplossing voor u bieden.

Mocht u hier interesse in hebben is het goed om u van tevoren goed te laten informeren door een haartransplantatie specialist. Tijdens een persoonlijk consult nemen we graag samen met u ruim de tijd om de FUE haartransplantatie te bespreken. Hier heeft u uiteraard alle ruimte om uw vragen en wensen te bespreken. Neem hiervoor contact op met Kliniek Veldhoven.

Bereikbaarheid