Injectables in de regio Tilburg

Injectables is de verzamelnaam van behandelingen waarbij producten met een naald in de huid worden gebracht. Denk hierbij aan fillers en tijdelijke spierontspanners. Hoofdzakelijk worden injectables nabij Tilburg gebruikt om rimpels te verwijderen of om de lippen op te vullen. Maar injectables zijn nog voor veel meer behandelingen geschikt. Denk hierbij aan het tegengaan van overmatig zweten, een gummy smile of migraine. De populariteit van injectables neemt steeds meer toe, waardoor ook het aantal aanbieders groeit. Kliniek Veldhoven onderscheidt zich op het gebied van deskundigheid, kwaliteit en veiligheid. Kliniek Veldhoven werkt alleen met ervaren BIG-geregistreerde artsen en maakt enkel gebruik van hoge kwaliteit spierontspanners (Botox) en fillers (Juvéderm). Daarnaast beschikt Kliniek Veldhoven over het ZKN-keurmerk waardoor u bent verzekerd van de beste medische zorg en nazorg.

Rimpels verwijderen met injectables nabij Tilburg

Door volumeverlies in het gezicht kan het voorkomen dat er zich rimpels en plooien in het gezicht ontwikkelen. Dit kan leiden tot een andere gezichtscontour. Met de juiste injectables in de buurt van Tilburg zoals goede kwaliteit Botox en Juvéderm kunt u hier wat aan doen. Bij Kliniek Veldhoven wordt enkel gebruik gemaakt van een geregistreerd A-merk Botox. U kunt elders

Botox-behandelingen tegen een lage prijs tegenkomen. Op het eerste oog ziet dit er interessant uit, maar dit betekent in de praktijk meestal dat er gebruik wordt gemaakt van verdunde Botox of een B-merk die veel minder goed en minder lang werkt. Met de gebruikte Botox bij Kliniek Veldhoven kunt u effectief en veilig rimpels laten verwijderen. Daardoor is Kliniek Veldhoven door de Consumentenbond uitgeroepen tot de beste injectables kliniek van Nederland voor de rimpelbehandeling.

Spierontspanners en fillers bij Kliniek Veldhoven

Kliniek Veldhoven maakt te allen tijde gebruik van enkel afbreekbare producten van erkende producenten. Zo worden enkel tijdelijke fillers gebruikt die door het menselijk lichaam op natuurlijke wijze worden afgebroken. Hierbij maken de medisch specialisten van Kliniek Veldhoven uitsluitend gebruik van Juvéderm.

Juvéderm is een filler die bestaat uit de lichaamseigen stof hyaluronzuur. Deze fillers brengen volume op plaatsen waar dat gewenst is en wordt volumeverlies opgevuld. Om het resultaat te behouden dienen de tijdelijke fillers na circa 12 maanden herhaald te worden. Permanente fillers zijn verboden in Nederland.

Kliniek Veldhoven

Voor injectables in de regio Tilburg maakt Kliniek Veldhoven enkel gebruik van gecertificeerde specialisten. Kliniek Veldhoven is daarbij ook lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Dit is een vereniging die de kwaliteit van de cosmetische behandeling waarborgt.

Wanneer injectables (tijdelijke spierontspanners en/of fillers) voor u een oplossing kunnen bieden, is het belangrijk dat u zich vooraf goed laat informeren. Voor meer informatie over injectables nodigen we u van harte uit voor een consult met onze cosmetisch arts KNMG. Neem hiervoor contact op met Kliniek Veldhoven. Tijdens een dergelijk consult neemt een specialist ruim de tijd om u volledig op de hoogte te brengen van de verschillende mogelijkheden met betrekking tot injectables. Uiteraard krijgt u hierbij ook alle ruimte om al uw vragen te stellen en uw wensen te bespreken.

Bereikbaarheid