Injectables nabij Breda

Wilt u graag vollere lippen of vindt u het vervelend om een oudere uitstraling te krijgen doordat er rimpels in het gezicht ontstaan? Dan zijn injectables in de regio Breda wellicht de ideale oplossing voor u. Injectables is de verzamelnaam voor injectievloeistoffen die met een naald in het lichaam worden geïnjecteerd. Injectables kunnen zorgen voor een frisser en jonger gezicht waardoor u een minder vermoeide uitstraling heeft. Echter kunnen injectables ook gebruikt worden om overmatig zweten tegen te gaan. Bij Kliniek Veldhoven worden enkel tijdelijke injectables van gerenommeerde producenten gebruikt.

Lipofilling

Op den duur krijgt iedereen in meer of mindere mate te maken met tekenen van veroudering. Rimpels of volumeverlies kunnen een ouder of vermoeid ogend gezicht veroorzaken. Met injectables in de regio Breda kunt u de natuurlijke uitstraling van uw gezicht weer op een wenselijk niveau brengen. Lipofilling (fillers met eigen vet) zijn hiervoor de ideale oplossing. De lipofilling behandeling bestaat uit twee verschillende fasen. Als eerst wordt er door de plastisch chirurg liposuctie toegepast. Hierbij worden kleine incisies gemaakt waardoor onderhuids vet met een canule wordt weggezogen. Dit onderhuids vet wordt bijvoorbeeld gehaald vanuit de heupen, de buikstreek, de onderrug of de benen. Vervolgens wordt het verwijdere vet gebruikt om, onder plaatselijke verdoving, uw rimpels of andere oneffenheden in het gezicht op te vullen of te corrigeren.

Deze behandeling zorgt voor een blijvend resultaat en de kleine littekens die bij de ingreep ontstaan worden professioneel door de plastisch chirurg weggewerkt.

Overmatig zweten tegengaan met injectables nabij Breda

Naast dat injectables uitermate geschikt zijn om de natuurlijke uitstraling van uw gezicht te herstellen, kan het ook erg goed gebruikt worden om overmatig zweten tegen te gaan. Uiteraard is zweten een normale, natuurlijke reactie van het lichaam. Transpireren zorgt ervoor dat het lichaam zich ontdoet van overtollige warmte, bijvoorbeeld bij inspanning. Echter hebben ongeveer 1 op de 100 mensen last van overmatig transpireren. Dit wordt ook wel hyperhidrosis genoemd. Hyperhidrosis wordt veroorzaakt door overactiviteit van de eccriene zweetklier. Deze klieren bevinden zich overal op het lichaam, maar voornamelijk in de handpalmen, op de voetzolen en in de oksels. De overactiviteit van deze klier zorgt ervoor dat het lichaam grote hoeveelheden zweet produceert, zelfs zonder overmatige inspanning. Gelukkig is hyperhidrosis goed te behandelen met een spierontspanner. Dit natuurlijk eiwit zorgt ervoor dat de zweetklier voor een bepaalde tijd geen zweet meer produceert. Wanneer u bijvoorbeeld last heeft van overmatig zweten van de oksels, wordt de vloeistof onder de oksels geïnjecteerd. Na enkele dagen merkt u al een duidelijk verschil, maar het optimale resultaat merkt u na 2 weken. Het effect van de behandeling houdt ongeveer 3-6 maanden aan, daarna is het eiwit volledig door uw lichaam afgebroken. Mocht het probleem terugkeren is het altijd mogelijk om een vervolgbehandeling in te plannen.

Kliniek Veldhoven

Heeft u last van overmatig zweten, wilt u graag een jonger ogende huid of heeft u een ander probleem waar injectables in de regio Breda een oplossing voor kunnen bieden? Dan nodigen we u graag uit voor een consult bij Kliniek Veldhoven. Tijdens een dergelijk consult komt u altijd in direct contact met een gespecialiseerde plastisch chirurg die samen met u al uw vragen en wensen bespreekt.

Bereikbaarheid