Injectables nabij Rotterdam

Behandelingen waarbij producten met een naald in de huid worden ingebracht, worden injectables genoemd. De meest voorkomende ingrepen die worden toegepast met injectables zijn behandelingen om rimpels te verwijderen of om de lippen op te vullen. Echter worden injectables in de buurt van Rotterdam voor veel meer dingen gebruikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het tegengaan van overmatig zweten of het verwijderen van de dubbele kin. Voor al deze injectables behandelingen bent u bij Kliniek Veldhoven aan het juiste adres.

Kliniek Veldhoven onderscheidt zich ten opzichte van andere aanbieders op het gebied van deskundigheid, kwaliteit en veiligheid.

Overmatig zweten tegengaan met injectables nabij Rotterdam

Transpireren is een natuurlijke reactie om uw lichaam bij warmte of inspanning af te koelen. Hierdoor ontdoet het lichaam zich van overtollige warmte. Echter heeft 1 op de 100 mensen last van overmatig zweten, dat zich vaak onder de oksels openbaart. Overmatig zweten wordt ook wel hyperhidrosis genoemd. Met injectables kunnen de medisch specialisten van Kliniek Veldhoven u van dit probleem afhelpen. Door een spierverslapper plaatselijk toe te dienen wordt de zweetproductie voor enige tijd stilgelegd. Hierbij wordt met een dunne naald de spierverslapper ingespoten in het deel van het lichaam waar het overmatig transpireren optreedt. Gemiddeld houdt het effect van de behandeling 3-6 maanden aan. Het ingespoten eiwit is dan helemaal door het lichaam afgebroken. Mocht het probleem daarna terugkeren, heeft u altijd de mogelijkheid voor een vervolgbehandeling.

Dubbele kin verwijderen met injectables regio Rotterdam

Wanneer er zich een laagje vet onder de kin manifesteert, kan er een dubbele kin ontstaan. De oorzaken hiervan zijn veroudering, genetische aanleg of gewichtstoename. Dit kan opgelost worden door een vetoplossende vloeistof via injecties te laten inbrengen. Hierbij wordt de vloeistof in het vetweefsel geïnjecteerd. Bij een eerste behandeling zijn om en nabij 20 tot 40 injecties gebruikelijk. De vloeistof zal plaatselijk de vetcellen afbreken die verder door het lichaam worden geabsorbeerd en uitgescheiden. Bijkomend voordeel van deze ingreep is dat de vetoplossende vloeistof ook de huid zal verstrakken waardoor u een meer gestroomlijnde hals krijgt. Tijdens de behandeling wordt het gebied plaatselijk verdoofd. Na de behandeling kan het gebied wat rood en opgezwollen zijn. Deze zwelling kan ongeveer 7 tot 10 dagen aanhouden. Na circa 8 weken zal het volledige resultaat van de eerste behandeling zichtbaar zijn. De meeste cliënten hebben minimaal een tweede behandeling nodig. Deze vindt 6 tot 9 weken na de eerste behandeling plaats. Of een tweede behandeling nodig is, wordt besproken met de cosmetisch arts.

Kliniek Veldhoven

Wanneer u interesse heeft in injectables (tijdelijke spierontspanners en/of fillers) en dit voor u een oplossing zou kunnen bieden, is het belangrijk dat u zich op voorhand goed laat informeren. Hiervoor nodigen we u van harte uit voor een vrijblijvend consult met onze cosmetisch arts KNMG. Tijdens dit consult nemen we samen met u de mogelijkheden van injectables nabij Rotterdam door. In dit consult krijgt u ook ruim de tijd om al uw vragen en wensen te bespreken met de specialist. Wilt u graag een afspraak maken voor een consult? Neem dan contact op met Kliniek Veldhoven.

Bereikbaarheid