Injectables in de buurt van Valkenswaard

Fillers en spierontspanners vallen onder de noemer injectables. Deze injectievloeistoffen worden door middel van een dunne naald in de huid aangebracht. Met injectables kunnen rimpels en plooien worden opgevuld waardoor rimpels tijdelijk vervagen en/of verdwijnen. Bij Kliniek Veldhoven kunt u terecht voor injectables in de regio Valkenswaard. Deze kunnen zorgen voor een frisse en jongere uitstralingen waardoor u er minder vermoeid uitziet.

Daarnaast zijn injectables ook uitermate geschikt om bijvoorbeeld uw lippen op te vullen of om zweetvoeten tegen te gaan. Bij Kliniek Veldhoven maken we uitsluitend gebruik van tijdelijke spierontspanners en fillers van gerenommeerde producenten.

Lippen opvullen met injectables in regio Valkenswaard

Wanneer u graag vollere lippen wilt is een filler de perfecte oplossing. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor uw lippen en het gebied rond de mond. In de filler zit de werkzame stof hyaluronzuur, deze stof trekt vocht aan en houdt dit vast.

Tijdens deze behandeling met fillers wordt er door de arts een minimale hoeveelheid zachte gel onder de te behandelen huid ingespoten. Dit gebeurt met een zeer dunne naald waarmee de vloeistof druppelsgewijs wordt ingebracht.

Doordat de filler het verdovingsmiddel lidocaïne bevat is de behandeling hooguit licht gevoelig. Hierdoor hoeft er ook geen apart verdovingsmiddel gebruikt te worden en treden er vrijwel nooit bijverschijnselen op. U kunt direct na de behandeling weer naar huis en uw dagelijkse activiteiten hervatten. Na de behandeling voelt uw huid gladder en uw lippen zien er zichtbaar voller uit.

Wanneer gewenst kan de behandeling meerdere keren worden herhaald.

Zweetvoeten tegengaan met injectables nabij Valkenswaard

Zweten is een fysieke reactie van het lichaam om oververhitting te voorkomen. Voornamelijk de voeten kunnen behoorlijk zweten bij het dragen van gesloten schoenen. Wanneer dit enkel bij warm weer en na het sporten het geval is, dan is er natuurlijk niets aan de hand. Echter ervaren sommige mensen zweetvoeten ook wanneer zij geen inspanning verrichten. Dit kan zorgen voor ongemak. U schaamt zich wellicht voor de geur maar zweetvoeten vergroten ook de kans op infecties door schimmels en bacteriën. Een behandeling met injectables nabij Valkenswaard kan hiervoor een oplossing zijn. Zo kan er Botox gebruikt worden om zweetvoeten tegen te gaan. Botox zorgt er namelijk voor dat de zenuwen geen signalen meer doorgeven aan de zweetklieren waardoor u minder transpiratievocht produceert. Tijdens de behandeling wordt er onder beide voeten met een ultradunne naald Botox ingebracht. De ingreep duurt om en nabij de twintig minuten en na de behandeling kunt u weer direct naar huis. Na ongeveer twee weken zult u merken dat u aanzienlijk minder last heeft van zweetvoeten. U bent nu ongeveer 3 tot 6 maanden van uw klachten af

Kliniek Veldhoven

Heeft u last van zweetvoeten, wilt u graag vollere lippen of heeft u een ander probleem waar injectables in de regio Valkenswaard een oplossing voor kunnen bieden? Neem dan contact op met Kliniek Veldhoven. Wij nodigen u van harte uit voor een consult met onze cosmetisch arts KNMG. Tijdens een consult komt u in direct contact met de specialist die met u de mogelijkheden bespreekt.

Bereikbaarheid