Onderooglidcorrectie in regio Breda, voor een frisse uitstraling

Uw ogen bepalen een groot gedeelte van uw uitstraling. Personen in uw omgeving zien vaak direct aan de ogen of u in een goede stemming bent en lekker in uw vel zit. Echter, naarmate we ouder worden, kunnen er blijvende wallen en kringen onder de ogen ontstaan. Dit kan uw uitstraling dermate veranderen dat uw aanblik niet meer overeenkomt met hoe u zich daadwerkelijk voelt. Heeft u hier last van? Een onderooglidcorrectie nabij Breda kan dan uitkomst bieden.

Redenen voor een onderooglidcorrectie nabij Breda

Wallen onder de ogen zijn het gevolg van een slapper wordende huid en spier rondom het oog. Dit kan zorgen voor een vermoeide blik terwijl u volledig uitgerust bent. Daarnaast kunnen er ook kringen rondom de ogen ontstaan, wat kan leiden tot een onbedoelde boze blik. Hierdoor kan het voorkomen dat u vanuit uw omgeving de vraag krijgt of u moe of geïrriteerd bent, terwijl dit niet het geval is. Dit kan als erg vervelend ervaren worden en een goede reden zijn voor een onderooglidcorrectie. In de regio Breda, bij Kliniek Veldhoven wordt een dergelijke ingreep altijd uitgevoerd door ervaren plastisch chirurgen.

De ingreep

Het verwijderen van overtollige huid onder de ogen wordt ook wel huidresectie genoemd. Door de plastisch chirurg wordt een incisie geplaatst net onder de wimperrand. Daarna wordt een strookje overtollige huid verwijderd en wordt de wond gehecht. Dit zorgt ervoor dat de huid onder het oog weer strakker getrokken wordt. De operatie wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving of (indien gewenst) onder algehele narcose. De ingreep duurt één tot anderhalf uur. Op de dag van de operatie adviseren we u te laten vergezellen door een familielid of kennis om u na de operatie op te vangen en naar huis te brengen.

Na de ingreep

Direct na de ingreep kan het voorkomen dat het behandelde gebied gaat opzwellen en er blauwe plekken ontstaan. Deze blauwe plekken en zwellingen zijn normaliter na twee weken verdwenen. Een week na de operatie wordt u uitgenodigd om de hechtingen te laten verwijderen. In de eerste week na de behandeling is het belangrijk dat u geen intensieve activiteiten onderneemt. Ook raden wij ten zeerste af om de eerste twee weken na de ingreep intensief te sporten. Daarnaast mag u in de eerste vier weken na de operatie geen lenzen dragen. Na vijf weken kunt u weer lenzen dragen, mits u deze te allen tijde schoon houdt. Het uiteindelijke resultaat van de onderooglidcorrectie is zichtbaar na ongeveer 6 tot 12 maanden.

Onderooglidcorrectie bij Kliniek Veldhoven

Wilt u meer weten over een onderooglidcorrectie in de regio Breda? Dan kunt u terecht bij Kliniek Veldhoven. Vraag een consult aan via onze website of neem telefonisch contact op. U komt dan altijd in direct contact met één van onze specialisten die u van een gedegen advies zal voorzien voor de meest geschikte behandeling, het te verwachten resultaat en de nazorg.

Bereikbaarheid