Onderooglidcorrectie in regio Den Haag, voor een frisse blik

Overweegt u een onderooglidcorrectie? In de buurt van Den Haag vindt u een gespecialiseerde kliniek met zeer ervaren plastisch chirurgen. De chirurgen van Kliniek Veldhoven zijn lid van de NVPC en werken volgens de laatste technieken. Bij een onderooglidcorrectie kijkt de plastisch chirurg of er overtollig huid onder uw ogen bevindt. Tijdens een consult beoordeelt de plastisch chirurg of een ooglidcorrectie voor u een uitkomst biedt.

Reden onderooglidcorrectie nabij Den Haag

Wallen onder de ogen creëren een vermoeide blik, zelfs wanneer u niet vermoeid bent. Wallen ontstaan vaak doordat de huid naarmate de tijd vordert slapper wordt. De huid onder de ogen verliest zijn elasticiteit en hierdoor gaat de huid hangen. Een bijkomend probleem kan zijn dat het vetweefsel onder de huid is verzakt, dit komt doordat de steunbandjes niet meer in staat zijn om de vetpockets op hun plaats te houden. Hierdoor ontstaat vaak een verdikking onder de ogen die bestaat uit een vetuitstulping.

Wanneer u kringen onder uw ogen heeft is het vetweefsel op een andere plaats terecht gekomen waardoor de ogen hol worden. Kringen rondom de ogen kan leiden tot een onbedoelde boze blik. Om wallen en kringen onder de ogen te verwijderen is een onderooglidcorrectie een goede oplossing. Hierdoor gaat u er weer jonger en energieker uitzien.

Onderooglidcorrectie in combinatie met bovenooglidcorrectie en/of voorhoofdslift

Wanneer u naast wallen of kringen rondom de ogen ook last heeft van overhangende oogleden en/of gezakte wenkbrauwen, is het mogelijk om uw wallen te laten verwijderen in combinatie met een bovenooglidcorrectie en/of voorhoofdslift. Tijdens een bovenooglidcorrectie wordt er overtollige huid verwijderd uit de bovenoogleden en eventueel wordt er ook vet verwijderd. Bij een voorhoofdslift wordt de stand van de wenkbrauwen weer naar de huidige posities gebracht. Hangende oogleden, gezakte wenkbrauwen en wallen geven vaak een vermoeide of zorgelijke uitstraling. Dit wordt verholpen door een onderooglidcorrectie in de buurt van Den Haag in combinatie met een bovenooglidcorrectie en/of een voorhoofdslift.

Houd ik littekens over aan de ingreep?

Een onderooglidcorrectie gaat gepaard met minimale littekens. Tijdens de operatie plaatst de chirurg een incisie vlak onder de wimperrand. Vervolgens wordt het wondje gehecht en zal deze na verloop van tijd nauwelijks meer zichtbaar zijn. Ook bij een ingreep aan uw bovenoogleden zal het litteken nauwelijks zichtbaar zijn. Hierbij wordt de incisie in de natuurlijke plooi geplaatst. Bij een voorhoofdslift worden de littekens door de haren gecamoufleerd. Een ooglidcorrectie bij Kliniek Veldhoven wordt te allen tijde uitgevoerd door ervaren plastisch chirurgen. Zij streven naar een positieve ervaring bij onze cliënten die een ooglidcorrectie ondergaan. Overweegt u een onderooglidcorrectie in de omgeving Den Haag? Neem dan eens contact op voor meer informatie of plan direct een consult.

Bereikbaarheid