Onderooglidcorrectie in regio Rotterdam, voor een open blik

Een onderooglidcorrectie in de buurt van Rotterdam is een ingreep die op relatief eenvoudige wijze uw uiterlijk kan verjongen en verfrissen. Als gevolg van het natuurlijk verouderingsproces kunnen uw onderste oogleden gaan hangen.

Hierdoor kunnen er blijvende wallen en kringen onder de ogen ontstaan. Hierdoor kan uw uitstraling veranderen waardoor uw aanblik wellicht niet meer overeenkomt met uw innerlijk. Een onderooglidcorrectie kan dan uitkomst bieden waardoor u weer een jonge en energieke uitstraling krijgt.

Technieken onderooglidcorrectie nabij Rotterdam

Afhankelijk van de oorzaak van de wallen, kunnen er voor een onderooglidcorrectie nabij Rotterdam verschillende technieken worden toegepast. Wij lichten de technieken graag kort voor u uit.

Onderooglidcorrecties met huidresectie

De meest gebruikte techniek is de onderooglidcorrectie met huidresectie. Hierbij wordt overtollige huid onder de ogen verwijderd. Tijdens de ingreep wordt er een incisie gemaakt net onder de wimperrand. Vervolgens wordt een strookje overtollige huid verwijderd en nadat de wond is gehecht wordt de huid onder het oog strakker getrokken.

Ooglidcorrectie met huidresectie en aanpassen vetpockets

Wanneer er niet alleen sprake is van overtollige huid, maar wanneer ook de vetpockets zijn verzakt, is deze techniek aan te raden. Door het verslappen van het vlies, die de vetpockets op hun plaats houdt, verzakken de vetpockets. Met als gevolg een vetuitstulping onder het oog. Bij deze techniek is alleen huidresectie niet voldoende maar worden ook de vetpockets aangepast en vetweefsel verwijderd.

Onderooglidcorrectie met ooglidverstrakking

Een ooglidcorrectie kan ook gecombineerd worden met ooglidverstrakking, dit wordt ook wel laterale canthopexie genoemd. Naast bovenstaande ingrepen wordt ook de oogkringspier aan het botvlies strakker gehecht in de buitenste ooghoek. Na de ingreep zal de oogkringspier het onderooglid en het onderliggende vetweefsel weer ondersteuning bieden om nieuwe wallen te voorkomen.

Wallen verwijderen met Hamra-techniek

Wanneer u last heeft van kringen onder de ogen lijken de oogkassen hol. In dit geval kan de chirurg ervoor kiezen om de Hamra-techniek toe te passen. Bij deze techniek wordt er geen vet verwijderd, maar het vet wordt anders en op een andere plek verdeeld onder de huid. Door op deze manier het vetweefsel gelijkmatig onder het oog te verdelen kunnen de wallen en kringen onder uw ogen worden verwijderd.

Transconjunctivale onderooglidcorrectie

Bij deze techniek wordt er uitsluitend vet deels verwijderd en verplaatst. Hiervoor wordt de incisie niet onder de wimperlijn maar aan de binnenkant van het onderooglid. Tijdens deze behandeling wordt een beschermende contactlens op het oog geplaatst.

Ooglidcorrectie Kliniek Veldhoven

Een ooglidcorrectie nabij Rotterdam wordt altijd uitgevoerd door ervaren plastisch chirurgen van Kliniek Veldhoven. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van een onderooglidcorrectie? Vraag dan een consult aan via onze website op neem telefonisch contact op. U komt dan in direct contact met één van onze specialisten.

Bereikbaarheid