Professionele onderooglidcorrectie in regio Tilburg

Veel mensen hebben last van wallen onder hun ogen. Deze wallen zijn het gevolg van een slapper wordende huid en spier rondom het oog. Een andere oorzaak voor wallen kan ook vochtophoping onder het ooglid zijn. Dit kan als gevolg hebben dat u een vermoeide blik heeft, zelfs wanneer u volledig uitgerust bent. Daarnaast kunnen er ook kringen onder uw ogen ontstaan. Heeft u hier last van? Een onderooglidcorrectie nabij Tilburg kan dan uitkomst bieden.

Er jonger uitzien met een onderooglidcorrectie nabij Tilburg

Naast dat wallen onder uw ogen zorgen voor een vermoeide blik, leiden kringen rondom de ogen regelmatig tot een onbedoelde boze blik. Hierdoor kunt u vaak de vraag uit uw omgeving krijgen of u moe of geïrriteerd bent. Dat kan als heel vervelend worden ervaren. Tijdens een onderooglidcorrectie in de buurt van Tilburg wordt overtollige huid onder de ogen verwijderd zodat u weer een jongere en een meer energieke uitstraling krijgt.

De ingreep

Het verwijderen van overtollige huid onder de ogen wordt ook wel huidresectie genoemd. Tijdens deze behandeling wordt door de plastisch chirurg een incisie net onder de wimperrand gemaakt. Vervolgens wordt een strookje overtollige huid verwijderd en de wond gehecht. Hierna is de huid onder het oog weer strakker getrokken. Een huidresectie kan voldoende zijn bij lichte klachten, maar wordt vaak gecombineerd met het verwijderen of verplaatsen van vetweefsel, een ooglidverstrakking, een bovenooglidcorrectie of een voorhoofdslift.

In sommige gevallen is er niet enkel sprake van overtollige huid onder het oog, maar zijn ook de vetpockets verzakt. Er bevinden zich drie vetpockets onder het oog. Deze worden op hun plaats gehouden door een vlies. Wanneer dit vlies verslapt kan het ervoor zorgen dat de vetpockets verzakken, met als gevolg een vetuitstulping onder het oog. In een dergelijk geval is enkel een huidresectie niet voldoende. Dan zal de chirurg de ingreep combineren met het aanpassen van de vetpockets en het verwijderen van vetweefsel.

Onderooglidcorrectie bij Kliniek Veldhoven

Wilt u meer weten over een onderooglidcorrectie in de regio Tilburg? Dan kunt u terecht bij Kliniek Veldhoven. Kliniek Veldhoven beschikt over een hecht team van ervaren plastisch chirurgen die aangesloten zijn bij de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC). Daarnaast werken wij volgens de nieuwste technieken uit onze sector. Hierdoor zijn wij in staat om onderooglidcorrecties aan te bieden van de hoogste kwaliteit. Vraag een consult aan via onze website of neem telefonisch contact op. U komt dan altijd direct in contact met één van onze specialisten die u van een gedegen advies voorziet voor de meest geschikte behandeling, het te verwachten resultaat en de nazorg.

Bereikbaarheid