Ooglidcorrectie in Oss door ervaren plastisch chirurgen

Overweegt u een ooglidcorrectie? In Oss vindt u een gespecialiseerde kliniek met zeer ervaren plastisch chirurgen. Zij zijn lid van de NVPC en werken volgens de laatste technieken. Een bovenooglidcorrectie is te overwegen als uw oogleden nauwelijks of niet meer zichtbaar is. Het kost u energie om uw ogen helemaal open te houden en u heeft vaker last van vermoeide ogen. Bij een onderooglidcorrectie kijkt de plastisch chirurg of er overtollig huid onder uw ogen bevindt. De plastisch chirurg beoordeelt tijdens een consult of een ooglidcorrectie ook voor u uitkomst biedt.

Combinatie van ingrepen

Een ooglidcorrectie in Oss kan worden uitgevoerd op de bovenste oogleden, de onderste oogleden – of beide ingrepen tegelijkertijd. De incisies in het boven- en onderooglid worden zo geplaatst dat ze na de ingreep nauwelijks zichtbare littekens achterlaten. In gevallen waarin de wenkbrauwen ook hangend zijn, kan een correctie om de wenkbrauwen omhoog te trekken ook geschikt zijn.. Dit heeft u dan uitgebreid met uw behandelend plastisch chirurg tijdens de voorafgaande consulten besproken.

Anesthesie

U bespreekt vooraf of u lokale verdoving of algehele narcose ondergaat voor uw ooglidcorrectie in Oss. Bij lokale verdoving blijft u wakker tijdens de ingreep, maar het gebied rondom uw ogen wordt verdoofd. Eventueel kan de lokale verdoving gecombineerd worden met een vorm van kalmerend middel. Kijkt u heel erg op tegen de lokale verdoving of laat u meerdere correcties tegelijkertijd uitvoeren? Dan is algehele narcose een mogelijkheid. Bij algehele narcose krijgt u een intraveneuze injectie die u in slaap zal brengen tijdens de ingreep. Wij geven u voorafgaand een informatie mee om u goed voor te bereiden op de algehele narcose, zo moet u bijvoorbeeld nuchter zijn op de dag van de operatie.

Tijdens de ingreep

Voorafgaand aan de operatie, zal uw plastisch chirurg nauwkeurige markeringen maken om aan te geven waar overtollige huid en vetkussentjes moeten worden verwijderd. Sommige onderliggende spieren kunnen ook worden hersteld. Hechtingen worden vervolgens voorzichtig aangebracht om wonden te sluiten. Over het algemeen duurt de ooglidcorrectie tussen de 30 en 90 minuten.

Na uw ooglidcorrectie in Oss

Na de ingreep zullen er wat zwellingen en blauwe plekken optreden die u kunt verminderen met een coldpack of een plastic zakje met daarin bevroren doperwtjes (wel een gaasje of een zakdoekje ertussen doen). U krijgt informatie mee naar huis over welke medicijnen geschikt zijn bij pijn of ongemak. Sommige blauwe plekken houden aan tot in de tweede week na de operatie. Over het algemeen geldt dat het herstel na een onderooglidcorrectie meer tijd in beslag neemt dan een bovenooglidcorrectie. Na ongeveer een week of twee gaan de meeste cliënten, afhankelijk van het type baan, weer aan het werk en hervatten hun normale routine. Overweegt u een ooglidcorrectie? Woont u in Oss of omgeving? Neem dan eens contact op voor meer informatie op plan direct een consult.

Bereikbaarheid