Ooglidcorrectie in Tilburg voor een frisse uitstraling

Een ooglidcorrectie in Tilburg is een procedure die wordt gebruikt om hangende oogleden te behandelen of wallen onder de ogen te corrigeren. Tijdens deze ingreep verwijdert een plastisch chirurg huid, spieren en soms vet, waardoor het gebied rond uw ogen weer een frisse uitstraling krijgt.

Natuurlijk verouderingsproces

Het natuurlijk verouderingsproces is de boosdoener bij hangende oogleden en wallen. Bijna iedereen wordt vroeg of laat met dit probleem geconfronteerd. Bedenk u dat sigaretten, alcohol en blootstelling aan de zon dit proces kunnen versnellen. De elasticiteit van bindweefselvezels neemt af naarmate u ouder wordt. Als gevolg hiervan verliest uw huid zijn strakheid en flexibiliteit en gaan de bovenoogleden hangen. Het bindweefsel dat het vetweefsel op zijn plaats houdt, wordt zwakker, waardoor het vet eruit steekt en wallen kunnen ontstaan. Om weer een frisse uitstraling te krijgen, kunt u een ooglidcorrectie in Tilburg laten uitvoeren.

Weer thuis

De ingreep wordt lokaal of onder algehele narcose uitgevoerd door een van onze deskundige plastisch chirurgen. . Daarnaast moet u ervoor zorgen dat u het gebied rondom de ogen voorzichtig spoelt en schoonhoudt. Vanzelfsprekend geven we u een overzicht met verzorgingstips mee als u naar huis gaat. Na een paar dagen komt u opnieuw naar de kliniek voor een evaluatie en om eventuele hechtingen te verwijderen.

Oppakken van uw dagelijks leven

Een ooglidcorrectie in Tilburg is een vrij standaard ingreep, maar verschilt van persoon tot persoon en is afhankelijk van de hoeveelheid te verwijderen vetweefsel en huid. Over het algemeen kunnen we stellen dat onze cliënten ongeveer een week na de ingreep weer aan het werk gaan. We raden aan om de eerste weken geen zware inspanningen in te plannen en de eerste dagen met uw hoofd iets hoger te slapen. Met het dragen van lenzen moet u een paar weken wachten.

Heeft u interesse in een ooglidcorrectie in Tilburg?

Vraagt u zich af of u wel in aanmerking komt voor een ooglidcorrectie in Tilburg? Over het algemeen is iedereen die ouder is dan 18 jaar, een goede algehele gezondheid en redelijke verwachtingen heeft, een goede kandidaat voor deze ingreep. Maar elk individu is anders. De plastisch chirurg heeft vooraf met u een gesprek over uw wensen en zal dan de mogelijkheden bespreken. We nodigen u graag uit voor een consult om uw verwachtingen in kaart te brengen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bereikbaarheid