Ooglidcorrectie in Veldhoven voor een uitgeruste blik

Een frisse, uitgeruste blik, wie wil dat nu niet? Een ooglidcorrectie in Veldhoven kan een uitkomst zijn als u zich stoort aan uw overhangende oogleden of wallen. In onze kliniek zal een team van zeer ervaren plastisch chirurgen en betrokken medewerkers zich over u ontfermen, zodat u verzekerd bent van een veilige en prettige behandeling.

Informatief consult

Als u twijfelt of een plastische ingreep wel iets is voor u, dan nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek. Het gaat per slot van rekening om een ingreep aan uw gezicht, dus wij begrijpen goed dat u daar vragen over heeft. We geven u uitgebreid informatie over wat een ooglidcorrectie inhoudt, zodat u weet wat u kunt verwachten. Sowieso heeft iedere cliënt voorafgaand aan de behandeling een consult om samen met de plastisch chirurg te bespreken of een bovenooglidcorrectie of onderooglidcorrectie mogelijk is.

Laagdrempelige kliniek voor ooglidcorrectie in Veldhoven

Een kliniek uitkiezen die bij u past, dat kan een hele zoektocht zijn. Er zijn dan ook aardig wat aanbieders, dus het is niet vreemd als u door de bomen het bos niet meer ziet! Kiest u voor een ooglidcorrectie in Veldhoven, dan kiest u voor een laagdrempelige kliniek met een hoge klanttevredenheid. Bovendien voldoen wij aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Kwaliteit kliniek Veldhoven:

  • Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC). U bent er dan van verzekerd dat de plastisch chirurg bijscholing heeft genoten en voldoet aan hoge kwaliteitseisen.
  • Wij werken uitsluitend met ervaren plastisch chirurgen. Om als plastisch chirurg te mogen werken, wordt eerst een 6-jarige opleiding tot basisarts gevolgd Vervolgens een 6-jarige opleiding tot plastisch chirurg. Dit is dus niet te vergelijken met een huisarts of cosmetisch arts, die veel minder gespecialiseerd zijn in deze materie.
  • Het consult heeft u met de plastisch chirurg die de ingreep bij u gaat uitvoeren. Zo kunt u 1-op-1 uw wensen overbrengen en ziet u bij de operatie een vertrouwd gezicht.

Tijd voor herstel

Bij elke chirurgische ingreep kunnen er complicaties optreden. Wij vinden het belangrijk dat u goed geïnformeerd bent, voordat we u voor een ooglidcorrectie in Veldhoven behandelen. We vertellen u over de mogelijke risico’s en nemen uitgebreid de tijd om uw vragen te beantwoorden. Om het herstel goed te laten verlopen, raden we aan om de eerste dagen na de ingreep rust te nemen om te veel inspanning te voorkomen. Dat zal zeker bijdragen aan een voorspoedig herstel.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Loopt u al enige tijd rond met het idee om uw wallen of bovenoogleden te laten corrigeren? Zet dan nu de eerste stap. Ons enthousiaste team staat klaar om u te begeleiden bij uw ooglidcorrectie in Veldhoven, van het consult tot de nacontrole en alle tussenliggende vragen. Aarzel niet en neem telefonisch contact op via telefoonnummer 040 – 295 42 43 of u vul het contactformulier in.

Bereikbaarheid