Professionele tijdelijke spierontspanner behandeling in de regio Weert

De tijdelijke spierontspanner is een neurotoxin. Dit is een uit de natuur verkregen eiwit. Dit natuurlijke eiwit wordt al tientallen jaren voor verschillende behandelingen gebruikt. Zo werd in de jaren 70 de tijdelijke spierontspanner al gebruikt om bijvoorbeeld spasmen, tandenknarsen en overmatig zweten tegen te gaan. Deze injectable bevat namelijk een stof die ervoor zorgt dat de spieren ontspannen en de zweetklieren stoppen met de productie van zweet. Vanaf de jaren 80 wordt de tijdelijke spierontspanner ook gebruikt om rimpels tegen te gaan en tegenwoordig wordt deze spierontspanner voor nog veel meer behandelingen gebruikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verhelpen van migraine. Heeft u bijvoorbeeld last van rimpels of overmatig zweten en wilt u hier iets aan doen? Dan is een behandeling met de tijdelijke spierontspanner nabij Weert de perfecte oplossing. Daarvoor bent u bij Kliniek Veldhoven aan het juiste adres. Wij werken enkel met hoge kwaliteit tijdelijke spierontspanner, beschikken over het ZKN-keurmerk en onderscheiden ons op het gebied van deskundigheid, kwaliteit en veiligheid.

Rimpels verwijderen met tijdelijke spierontspanner nabij Weert

Zowel mannen als vrouwen willen er graag goed en verzorgd uit blijven zien, ook op latere leeftijd. Wanneer er rimpels en plooien in het gezicht ontstaan door volumeverlies, kan dit tot een andere gezichtscontour en een andere aanblik leiden. Met de goede kwaliteit tijdelijke spierontspanner van Kliniek Veldhoven kunt u hier iets aan doen. Door het spierontspannend middel in de gezichtshuid te injecteren, leidt dit tot een tijdelijke ontspanning van de spieren die voor de ongewenste rimpels zorgen. Naast de rimpels verwijderen met tijdelijke spierontspanner is het injecteren van een filler een andere, vergelijkbare rimpelbehandeling. Met deze behandeling wordt het volume van de huid weer voor enige tijd op peil gebracht. Zowel de filler behandeling als de tijdelijke spierontspanner behandeling nabij Weert hebben dus een tijdelijk effect. Wanneer u graag een meer permanente oplossing voor huidrimpels wilt, raden we u aan om voor een facelift te kiezen. Een facelift zorgt ervoor dat uw huid een stukje strakker wordt gemaakt waardoor de plooien en rimpels zullen verdwijnen. Waar nodig of gewenst kan een facelift ook op slechts een beperkt deel van uw gezicht of hals toegepast worden.

Overmatig zweten tegengaan

Naast het verwijderen van rimpels kunt u met een tijdelijke spierontspanner behandeling in de regio Weert ook overmatig zweten tegengaan. De tijdelijke spierontspanner zorgt er namelijk voor dat de zenuwen geen signalen meer doorgeven aan de zweetklieren waardoor er minder transpiratievocht wordt geproduceerd. Tijdens deze behandeling wordt er door de chirurg gekeken naar de plek op het lichaam waar het overmatig zweten plaatsvindt, om vervolgens op die plek met een ultradunne naald tijdelijke spierontspanner in te spuiten. Dit is een dermate lichte ingreep dat het geen invloed heeft op uw overige lichaamsfuncties. De ingreep duurt ongeveer twintig minuten en na de behandeling kunt u direct weer naar huis. Na enkele dagen merkt u al direct verschil, maar na 2 weken bereikt de werking van de tijdelijke spierontspanner een hoogtepunt. Op dat moment zult u merken dat u aanzienlijk minder last heeft van overmatig zweten. Nu bent u ongeveer 3 tot 6 maanden van uw klachten af. Na die tijd is het eiwit volledig afgebroken door het lichaam. Wanneer de klachten terugkeren kunt u altijd kiezen voor een vervolgbehandeling bij Kliniek Veldhoven.

Bereikbaarheid