Professionele behandeling met de tijdelijke spierontspanner nabij Tilburg

De tijdelijke spierontspanner is een eiwit van natuurlijke oorsprong dat gebruikt kan worden om bepaalde spieren tijdelijk te laten ontspannen. Via een injectie wordt de tijdelijke spierontspanner in de huid gebracht. De werkzame stof in de injectable is een stof die de prikkeloverdracht van de zenuwen naar de spieren blokkeert. Dit resulteert in verminderde activiteit of volledige stilstand van de spieren. Met een behandeling met de tijdelijke spierontspanner nabij Tilburg kunnen verschillende problemen worden aangepakt, zoals rimpels, migraine, kraaienpootjes of overmatig zweten. Als u last heeft van een van deze problemen en het wilt verhelpen, dan biedt een behandeling met de tijdelijke spierontspanner in de regio Tilburg de perfecte oplossing. Bij Kliniek Veldhoven wordt een behandeling met de tijdelijke spierontspanner uitsluitend uitgevoerd door een BIG-geregistreerde arts en maken we alleen gebruik van hoogwaardige tijdelijke spierontspanner.

Rimpels verminderen met de tijdelijke spierontspanner in regio Tilburg

Volumeverlies in het gezicht, dat kan optreden naarmate we ouder worden, kan leiden tot het ontstaan van rimpels en plooien in het gezicht. De ontwikkeling van deze rimpels gaat vaak hand in hand met veroudering, maar kan ook op relatief jonge leeftijd voorkomen. Naast leeftijd kunnen ook andere factoren zoals roken, stress of regelmatige blootstelling aan uv-licht een rol spelen bij het ontstaan van rimpels in het gezicht. Ook herhaalde bewegingen van de gezichtsspieren, zoals lachen en fronsen, kunnen de ontwikkeling van rimpels bevorderen. Als rimpels in het gezicht zichtbaar worden en u dit als storend ervaart, kan een behandeling met de tijdelijke spierontspanner in de regio Tilburg een goede oplossing zijn. Hierbij wordt de tijdelijke spierontspanner in de gezichtshuid geïnjecteerd, wat resulteert in een tijdelijke ontspanning van de spieren die verantwoordelijk zijn voor de rimpels.

Naast de tijdelijke spierontspanner kan ook het injecteren van fillers een effectieve methode zijn om rimpels te verminderen. Door het volume van de huid weer op peil te brengen, kunnen rimpels tijdelijk verminderen.

Zowel een behandeling met de tijdelijke spierontspanner als met fillers zijn tijdelijke oplossingen. Als u een meer permanente oplossing voor rimpels wenst, kunt u ook kiezen voor een facelift bij Kliniek Veldhoven. Hierbij zorgt de chirurg ervoor dat plooien en rimpels verminderen door de huid strakker te trekken.

Kliniek Veldhoven

Heeft u last van rimpels of plooien en wilt u hier graag iets aan laten doen? Dan staan wij bij Kliniek Veldhoven voor u klaar met een behandeling met de tijdelijke spierontspanner of een andere passende behandeling. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met Kliniek Veldhoven en vraag een gratis consult aan. Tijdens dit consult kunt u al uw vragen stellen en samen met een specialist bekijken welke behandeling het meest geschikt is voor u.

Bereikbaarheid