Schaamlipcorrectie in Eindhoven door vrouwelijke plastisch chirurg of cosmetisch gynaecoloog

Een schaamlipcorrectie in Eindhoven is een ingreep die onze vrouwelijke plastisch chirurg of cosmetisch gynaecoloogregelmatig uitvoeren. In de meeste gevallen gaat het om de correctie van te grote binnenste schaamlippen, maar een verkleining van de buitenste schaamlippen komt ook vaak voor. Veel vrouwen ondervinden hinder van hun schaamlippen, bijvoorbeeld bij fietsen, sporten of vrijen. Door de schaamlippen kleiner te maken, kunnen deze problemen worden opgelost.

Verkleining van schaamlippen

Het doel van een schaamlipcorrectie in Eindhoven, is de kleine schaamlippen, het binnenste weefsels van de vrouwelijke genitaliën, te verkleinen. Door de ingreep worden de schaamlippen weer gelijk gemaakt met de grote schaamlippen, het buitenste deel van de vrouwelijke genitaliën. Bij deze procedure worden verschillende chirurgische technieken gebruikt, afhankelijk van de specifieke situatie van de vrouw. Deze wordt voorafgaand aan de ingreep uitgebreid besproken tijdens een persoonlijk consult. U krijgt dan ook ruim de tijd om al uw wensen en verwachtingen te bespreken.

Correctie van de binnenste schaamlippen

Het is niet vreemd als uw binnenste schaamlippen uitzonderlijk ver uitsteken, waardoor ze niet beschermd worden door de buitenste schaamlippen. Dit is iets waar veel vrouwen mee rondlopen en zich dikwijls voor schamen. Vaak ontstaat het probleem al in de puberteit, maar ook na een bevalling kunnen de binnenste schaamlippen groter worden. Dit kan betrekkelijk eenvoudig opgelost worden met een schaamlipcorrectie in Eindhoven.

Correctie van de buitenste schaamlippen

Het zijn echter niet alleen de binnenste schaamlippen waar u als vrouw hinder van kunt ondervinden. De buitenste schaamlippen, de behaarde schaamlippen die samen met de binnenste schaamlippen bescherming bieden aan de vagina, kunnen ook vergroot zijn. U kunt dit niet mooi vinden en er fysiek last van hebben. Informeer eens bij Kliniek Veldhoven. Wellicht is een schaamlipcorrectie dé oplossing waar u nog niet aan had gedacht.

Techniek

Er zijn veel technieken om een schaamlipcorrectie uit te voeren. Tijdens het consult overlegt u met de plastisch chirurg of cosmetisch gynaecoloog hoeveel huidoverschot er verwijderd gaat worden. Onder plaatselijke of algehele narcose neemt de plastisch chirurg of cosmetisch gynaecoloog het aangegeven deel weg, waarna de bloedvaatjes worden dicht gebrand. Tot slot wordt wond nauwkeurig gehecht met oplosbare hechtingen.

Vrouwelijk team bij schaamlipcorrectie in Eindhoven

De behandeling van een schaamlipcorrectie in Eindhoven wordt uitgevoerd door een team van vrouwelijke verpleegkundigen en plastisch chirurg of cosmetisch gynaecoloog. Bovendien bieden wij de volgende zekerheden:

• Plastisch chirurg is lid van de NVPC
• Consult zonder verdere verplichtingen
• Plastisch chirurg en cosmetisch gynaecoloog gespecialiseerd in schaamlipcorrectie

Persoonlijke beslissing

Een schaamlipcorrectie is een zeer persoonlijke beslissing. Aarzel niet om eventuele vragen over de ingreep te stellen aan ons professionele en zeer betrokken team. Zij kunnen u alles vertellen over de manier waarop wij de schaamlipcorrectie uitvoeren in Eindhoven. Vul het contactformulier in of bel: 040 295 42 43. Wij staan voor u klaar!

Bereikbaarheid