Schaamlipcorrectie in Venlo tegen allerlei ongemakken

Een schaamlipcorrectie in Venlo maakt definitief een einde aan allerlei ongemakken. Bij deze ingreep worden de binnenste of buitenste schaamlippen verkleind. Kliniek Veldhoven heeft veel ervaring met deze ingreep. Bovendien wordt de behandeling uitgevoerd door een vrouwelijk medisch team van gespecialiseerde plastisch chirurgen.

Als uw schaamlippen uw leven beïnvloeden

Schaamlippen zijn er in alle verschillende vormen, maten, lengtes en kleuren. Hun schoonheid ligt juist in hun variatie en het is volkomen normaal dat uw schaamlippen er anders uitzien. Maar uw schaamlippen kunnen tijdens de seks ook pijn veroorzaken. Of ze kunnen irritatie of ongemak veroorzaken tijdens het dragen van ondergoed, als u aan het sporten bent of zelfs gewoon bezig bent met uw dagelijkse activiteiten. Als uw schaamlippen uw leven beïnvloeden omdat u er constant last van heeft, dan is een schaamlipcorrectie in Venlo een goede optie.

Binnenste en buitenste schaamlippen

Zowel de binnenste als de buitenste schaamlippen kunnen gecorrigeerd worden. Een schaamlipverkleining of -correctie van de binnenste schaamlippen is de meest frequente ingreep en kan leiden tot een verbetering van het genitale uiterlijk en uw zelfverzekerdheid. Tijdens een schaamlipcorrectie in Venlo verwijdert de plastisch chirurg of cosmetisch gynaecoloog het overtollige schaamlipweefsel. Daarna hecht zij de wond met oplosbare draad, wat bijdraagt aan een spoedig herstel. De cliënt kan dezelfde dag nog naar huis. Na de ingreep ervaart u een paar dagen een beurs gevoel. Het is belangrijk om een strikte hygiëne in acht nemen. U krijgt instructies mee als u onze kliniek verlaat en twee weken na de operatie zien we u weer terug voor de nacontrole.

Spannende beslissing

We kunnen ons voorstellen dat u al heel lang met de gedachte rondloopt om uw schaamlippen te laten corrigeren. Maar het is niet iets wat u zomaar met iedereen bespreekt. Daarom is het zo prettig dat u tijdens een consult al uw vragen, wensen en twijfels kunt doornemen met een vrouwelijke plastisch chirurg of cosmetisch gynaecoloog. Zij zal eerst uitgebreid de tijd nemen om te luisteren naar uw verhaal. Om te bepalen of een operatie uw klachten kan verhelpen, zal de plastisch chirurg of cosmetisch gynaecoloog de schaamlippen bekijken. Na afloop van het consult kunt u bij de afsprakenbalie direct de ingreep vastleggen. Dit is uiteraard niet verplicht: een consult is vrijblijvend.

Aarzel niet, neem contact op voor een schaamlipcorrectie in Venlo

Ooit werd een schaamlipcorrectie nog beschouwd als een taboe. Gelukkig is de behandeling de afgelopen jaren steeds bekender geworden, waardoor wij al vele vrouwen van hun ongemak hebben kunnen afhelpen met een schaamlipcorrectie in Venlo. Het kan nog steeds zo zijn dat het onderwerp u in verlegenheid brengt, dat begrijpen wij. Maar het is een aandoening die vaker voorkomt dan u denkt. Als u er dagelijks hinder van ondervindt, is het de moeite waard om een keer in gesprek te gaan met onze vrouwelijke plastisch chirurg of cosmetisch gynaecoloog . Zij kan u alles vertellen over de ingreep. Neem contact op voor een afspraak.

Bereikbaarheid