Tattoo laseren nabij Tilburg

Tatoeages zijn nog altijd ontzettend populair, steeds meer mensen laten dan ook tegenwoordig een tatoeage zetten. Een tattoo kunt u laten zetten omdat u het gewoon mooi vindt, maar kan ook een uiting zijn van een persoonlijke herinnering of boodschap. In principe laat u een tattoo zetten voor uw hele leven. Maar wat een aantal jaar geleden nog hip en trendy was, kan nu een vervelende of pijnlijke ervaring zijn. Het kan ook zijn dat u de naam van een oude liefde heeft getatoeëerd en u deze naam liever niet meer op uw lichaam hebt staan. Zeker wanneer deze tatoeages duidelijk zichtbaar zijn (bijvoorbeeld op uw arm, nek of schouder), wilt u deze tattoo graag verwijderen. Bij Kliniek Veldhoven kunt u uw tattoo laseren nabij Tilburg. Onze specialisten kunnen op een veilige en verantwoorde manier uw tatoeage verwijderen. Dit kan met de PicoWay lasertechniek of door het operatief te laten verwijderen. Beide technieken zijn mogelijk bij Kliniek Veldhoven.

Behandeling tattoo laseren Tilburg

Bij Kliniek Veldhoven wordt bij het tattoo laseren nabij Tilburg gebruik gemaakt van de nieuwst PicoWay laser techniek. Met deze nieuwe PicoWay laser kan de specialist de tatoeage volledig verwijderen of de tattoo laten vervagen zonder littekens achter te
laten. Bij Kliniek Veldhoven beschikken we over verschillende lasersystemen
werkend op golflengtes 1064nm, 785nm en 532nm. Hierbij wordt uiteraard ook
rekening gehouden met uw huidtype en de inktkleur van de tatoeage. Dit garandeert
de veiligste en snelste behandeling zonder schade aan uw huid of pigmentverstoring.

Kleine tattoo verwijderen

Bij Kliniek Veldhoven kunt u naast uw tattoo laten laseren ook kleinere tatoeages operatief laten verwijderen. Het grote verschil met de laserbehandeling is dat u na de operatie direct van uw tatoeage af bent en niet verschillende behandelingen nodig hebt. Een tatoeage operatief laten verwijderen kan alleen als deze tot ongeveer 2 centimeter breed is. De lengte is afhankelijk van de plek op uw lichaam. In sommige gevallen kunnen iets grotere tatoeages verwijderd worden door twee operaties uit te voeren. Deze chirurgische ingreep is relatief eenvoudig en vindt plaats onder plaatselijke verdoving. De duur van de wondgenezing is ongeveer 3 tot 6 weken, afhankelijk van de grootte van de tattoo.

Kosten tattoo laseren nabij Tilburg

Doordat we bij Kliniek Veldhoven dagelijks vele klanten met de PicoWay laser behandelen, garanderen we u de beste prijs/kwaliteit garantie. De prijs van deze laserbehandeling ligt iets hoger dan een traditionele laserbehandeling, maar u heeft veel minder PicoWay behandelingen nodig. Daardoor bent u sneller verlost van uw tatoeage en voordeliger uit. Bij Kliniek Veldhoven zijn wij er trots op dat we een behandeling met de PicoWay laser kunnen aanbieden. Heeft u interesse in het laseren van een tattoo en wilt u graag wat meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met Kliniek Veldhoven. We helpen u graag.

Bereikbaarheid