Tattoo laseren regio Den Bosch

De populariteit van een tatoeage blijft ontzettend hoog. Nog altijd laten steeds meer mensen
een tatoeage zetten. Dit kan natuurlijk verschillende redenen hebben. De één vindt het gewoon een mooie versiering van het lichaam, waar de ander een uiting van een persoonlijke herinnering of boodschap laat zetten. Men weet in principe wanneer men een tattoo laat zetten dat deze levenslang zichtbaar zal blijven. Maar tijden veranderen. Daar waar een aantal jaar geleden een bepaalde tattoo nog een heel goed idee was, kan nu een vervelende of pijnlijke herinnering oproepen. Denk bijvoorbeeld aan de naam van uw ex geliefde of een tatoeage die staat voor een periode die u liever achter u wilt laten. Zeker wanneer deze tatoeages op een duidelijk zichtbare plek aanwezig zijn, kan dit als zeer vervelend worden ervaren. Wanneer die voor u geldt kunt u de tattoo laten verwijderen. Bij Kliniek Veldhoven kunt u uw tattoo laten laseren nabij Den Bosch. De specialisten uit onze kliniek kunnen op een veilig en verantwoorde manier de tatoeage verwijderen. Hiervoor zijn twee technieken mogelijk: de PicoWay laser techniek of de tatoeage operatief laten verwijderen. Voor beide technieken kunt u bij Kliniek Veldhoven terecht.

Kleine tattoo verwijderen

Wanneer u een tattoo wilt laten verwijderen die kleiner is dan 2 centimeter breed, dan kunt u dit operatief laten doen. Het grote voordeel van een tattoo operatief te laten verwijderen is het feit dat u na de operatie direct van uw tatoeage af bent en er geen verschillende behandelingen nodig zijn. Of we de tattoo operatief kunnen verwijderen is dus afhankelijk van de grootte van de tattoo. De breedte moet kleiner zijn dan 2 centimeter en de lengte is afhankelijk van de plek op uw lichaam. In sommige gevallen is het mogelijk om iets grotere tatoeages operatief te verwijderen, hiervoor worden dan twee operaties uitgevoerd. Een chirurgische ingreep is een relatief eenvoudige ingreep die plaatsvindt onder plaatselijke verdoving. De genezing van de wond duurt ongeveer 3 tot 6 weken, dit is afhankelijk van de grootte van de tattoo.

Behandeling tattoo laseren Den Bosch

Wanneer u een grotere tatoeage wilt laten verwijderen dan kunt u bij Kliniek Veldhoven de tattoo laten laseren in de regio Den Bosch. Voor deze behandeling maken wij gebruik van de PicoWay laser techniek. Met deze nieuwe techniek is het mogelijk om tattoo volledig te verwijderen of deze te laten vervagen zonder littekens achter te laten. De tatoeage laten vervagen kan nodig zijn wanneer u bijvoorbeeld een andere tattoo er overheen wilt laten zetten. Met de PicoWay laser beschikken we bij Kliniek Veldhoven over één van de efficiëntste en veiligste lasers voor het weghalen van tattoos. De laser heeft bijvoorbeeld een pulsduur van 350 tot 450 picoseconden wat ervoor zorgt dat het gevaar van verbranding minimaal is. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van de PicoWay laser? Neem dan gerust contact met ons op!

Kosten tattoo laseren nabij Den Bosch

Bij Kliniek Veldhoven behandelen we dagelijks vele klanten met de PicoWay laser. Hierdoor garanderen we u de beste prijs/kwaliteit garantie. De prijs van de behandeling met de PicoWay laser ligt wat hoger dan een traditionele behandeling, maar u heeft veel minder behandelingen met de PicoWay nodig. Dit zorgt ervoor dat uw tattoo sneller is verwijderd en u uiteindelijk voordeliger uit bent. Aan de hand van de grootte van de tatoeage wordt de prijs bepaald. Een volledig overzicht van de prijzen vindt u hier.

Bereikbaarheid