Tattoo verwijderen nabij Den Bosch

Wanneer u het besluit neemt om een tatoeage te nemen, is dit in eerste instantie uiteraard een weloverwogen besluit. U bent zich ervan bewust dat deze huidversiering de rest van uw leven op uw huid zichtbaar blijft. Echter is het zo dat een tatoeage niet altijd een heel leven lang houdbaar is. Zo kan het voorkomen dat na verloop van tijd de kleur van de tatoeage flets begint te worden of dat de lijnen beginnen uit te lopen. Uiteraard kan het ook voorkomen dat u nooit echt blij bent geweest met de keuze om een tatoeage te nemen en dat het toentertijd meer een impuls was om deze te laten zetten. Ook kan het zo zijn dat de in het verleden weloverwogen tattoo inmiddels niet meer bij uw levensfase past of niet meer goed past bij het werk dat u uitvoert. Vaak zien we ook dat de naam van een oude liefde op het lichaam is getatoeëerd. In dergelijke gevallen kan dit natuurlijk als erg vervelend worden ervaren en wilt u hier graag iets aan doen. Voornamelijk wanneer de tattoo duidelijk zichtbaar is en het vervelende herinneringen bij u oproept. Gelukkig heeft u bij Kliniek Veldhoven de mogelijkheid om uw tattoo te laten verwijderen nabij Den Bosch. Hiervoor kunnen we gebruik maken van verschillende methoden.

Operatief tattoo verwijderen regio Den Bosch

De snelste en meest effectieve manier om een tattoo te verwijderen nabij Den Bosch is een operatieve ingreep bij Kliniek Veldhoven. Echter komt u niet altijd in aanmerking voor een operatieve ingreep, dat is afhankelijk van de grootte van de tattoo. U kunt de tattoo namelijk enkel operatief laten verwijderen wanneer deze niet breder is dan twee centimeter. Wat betreft de lengte hangt het af van de plaats waarop de tattoo is gezet en hoe elastisch de huid is. In de meeste gevallen is één ingreep voldoende om de tatoeage operatief te verwijderen, wanneer de tattoo iets groter is kan de plastisch chirurg ervoor kiezen om twee operaties uit te voeren. Tijdens deze behandeling wordt het gebied rondom de tatoeage plaatselijk verdoofd, hierdoor zult u geen enkele pijn ervaren. Tijdens de ingreep wordt het getatoeëerde stukje huid verwijderd door de plastisch chirurg, waarna er een wondje zal ontstaan. Deze wond wordt na de ingreep keurig gehecht. Uiteindelijk zal er een klein litteken zichtbaar blijven. Afhankelijk van de grootte van de tattoo, duurt de genezing van de wond ongeveer 3 tot 6 weken.
Wilt u een tattoo laten verwijderen in de regio Den Bosch maar heeft u een tatoeage die breder is dan 2 centimeter? Dan komt u in aanmerking voor onze laserbehandeling.

Laserbehandeling

Wilt u graag uw tattoo laten verwijderen maar houdt u hier liever geen litteken aan over? Dan raden wij u aan om een laserbehandeling bij Kliniek Veldhoven te ondergaan. Naast dat deze methode niet resulteert in een wond, is een ander groot voordeel dat deze laserbehandeling ook kan worden toegepast op tatoeages die breder zijn dan 2 centimeter. Hierbij maakt het niet uit of het een tekst of een illustratie betreft. Om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk pijn ervaart tijdens de laserbehandeling, is de pulsduur van het laserapparaat essentieel. Hoe korter deze pulsduur, hoe minder pijn u ervaart. Op deze manier ontvangt de huid namelijk minder warmte van de laser. Bij Kliniek Veldhoven maken we tijdens de laserbehandeling gebruik van de nieuwst PicoWay laser. Deze heeft een pulsduur van 350 tot 450 picoseconden. Deze snelle pulsduur zorgt ervoor dat het gevaar van verbranding minimaal is.

Kliniek Veldhoven

Wilt u graag een tattoo laten verwijderen in de regio Den Bosch? maar weet u niet zeker of u in aanmerking komt voor een laserbehandeling of de operatieve behandeling? Neem dan gerust contact op met Kliniek Veldhoven en vraag een consult aan.

Bereikbaarheid