Tattoo verwijderen nabij Eindhoven

Tatoeages zijn nog altijd ongekend populair. De wachtlijsten van verschillende tattooshops lijken alsmaar langer te worden. Een tattoo kan natuurlijk ook een erg mooie versiering van uw lichaam zijn. Voordat u een tatoeage laat zetten denkt u hier uiteraard goed over na, een tattoo blijft normaal gesproken namelijk een leven lang op uw lichaam staan. Maar ondanks dat u er goed over heeft nagedacht kan het natuurlijk altijd voorkomen dat u spijt heeft gekregen van uw tattoo. Dat is niet gek, dit komt erg vaak voor. Zo kan het zijn dat u toentertijd de tattoo heeft laten zetten in een soort impuls en deze nu niet meer mooi vindt. Ook komt het weleens voor dat de tattoo naar verloop van tijd niet meer mooi is doordat de kleur flets is geworden of de lijnen zijn uitgelopen. Zo kunnen er nog tal van redenen zijn waardoor u graag van uw tattoo af wilt. Bij Kliniek Veldhoven is het mogelijk om uw tattoo te laten verwijderen nabij Eindhoven. Uiteraard is het ook mogelijk om uw tatoeage gedeeltelijk te laten vervagen voor een cover-up. Hieronder leest u meer over de mogelijkheden.

Tattoo verwijderen regio Eindhoven met PicoWay laser

Bij Kliniek Veldhoven hanteren we verschillende methoden om uw tattoo te verwijderen of te vervagen. Voor de laserbehandeling maken we gebruik van de nieuwste PicoWay YAG laser. Met dit laserapparaat is het geen enkel probleem om uw tattoo te verwijderen nabij Eindhoven. De PicoWay laser is de veiligste, krachtigste en snelste laser ooit voor deze behandeling. Van alle beschikbare laserapparatuur levert deze PicoWay laser veruit het snelst het gewenste resultaat. Bij Kliniek Veldhoven zijn we er trots op dat wij als één van de eerste klinieken wereldwijd de beschikking hebben over deze revolutionaire PicoWay YAG laser technologie. De belangrijkste aspecten van een laserapparaat zijn de golflengte (nm), de pulsduur (picoseconde) en het piekvermogen. Op al deze aspecten is de PicoWay laser veruit het beste laserapparaat. Zo heeft deze laser als enige een drievoudige golflengte van 1065 nm, 785 nm en 532 nm. Dit zorgt ervoor dat alle kleuren tatoeages behandeld kunnen worden. Daarnaast heeft de PicoWay YAG laser een pulsduur van enkele picoseconden, dat betekent dat dit laserapparaat een pulsduur heeft dat 100 maal korter is dan de traditionele lasers. De PicoWay laser heeft ook nog eens veruit het hoogste piekvermogen dat zorgt voor minder pijn, minder bijwerkingen en de snelste verwijdering. Al met al is de PicoWay YAG laser het beste laserapparaat om uw tattoo te laten verwijderen nabij Eindhoven.

Operatief verwijderen

Heeft u een kleinere tatoeage waar u graag vanaf wilt? Dan kunt u deze bij Kliniek Veldhoven ook operatief laten verwijderen. Echter is dit wil enkel mogelijk wanneer u een tatoeage heeft met een maximale breedte van 2 centimeter. Wat betreft de lengte hangen de mogelijkheden af van de plek op het lichaam. Het operatief verwijderen van een tatoeage betreft een relatief eenvoudige ingreep. Onder plaatselijke verdoving neemt de plastisch chirurg een stuk huid weg, inclusief de laag waar de inkt zich bevindt. Na het wegsnijden wordt de huid weer zorgvuldig hersteld door de chirurg.
Wilt u graag een tattoo laten verwijderen in de regio Eindhoven? Neem dan gerust contact op met Kliniek Veldhoven en vraag een consult aan.

Bereikbaarheid