Lymfedrainage ervaringen

Hoe kunnen wij u helpen?

Lymfedrainage ervaringen bij Kliniek Veldhoven

Wanneer u een behandeling ondergaat bij Kliniek Veldhoven zorgen wij er graag voor dat het behandelproces van begin tot eind zo aangenaam mogelijk verloopt. Dat is ook precies de reden dat wij in onze kliniek lymfedrainage aanbieden. Waarom dat voor meer comfort zorgt? Dat kunt u hier lezen alsook in de lymfedrainage ervaringen van onze cliënten.

Het belang van een goed werkend lymfestelsel

Het lymfestelsel is een belangrijk onderdeel van uw lichaam. Het verwijdert afvalstoffen via de zuiverende werking van de lymfeklieren. Bovendien zijn deze klieren de opslagplaatsen van witte bloedcellen die onmisbaar zijn bij het bestrijden van infecties. Meestal doet het lymfestelsel zijn taak goed, maar soms kan het best ondersteuning gebruiken. Zo wordt bijvoorbeeld na een behandeling extra energie gevraagd aan het lymfestelsel. Wanneer deze het niet goed aan kan, kunnen er vochtophopingen ontstaan. Dit kan bijvoorbeeld optreden na een liposuctie behandeling. Gelukkig kan het lymfestelsel eenvoudig extra gestimuleerd worden via lymfedrainage. Hierdoor worden de zwellingen na een liposuctie minder sterk. Ook zorgt het voor een snellere afname van bloeduitstortingen. Wanneer u de lymfedrainage ervaringen van onze cliënten er op naslaat, dan zult u zien dat het een positief effect kan hebben op het herstel na een operatie.

Lymfedrainage: twee manieren

Er zijn meerdere methodes om uw lymfesysteem te draineren. Kliniek Veldhoven biedt er twee aan: manuele lymfedrainage en lymfetaping. De eerste is een massage die bestaat uit zacht pompende bewegingen waardoor de lymfevaten worden gestimuleerd. Bij lymfetaping krijgt u enkele dagen lang een speciale elastische tape op de behandelde plek. Dit helpt om nieuwe vochtophopingen te voorkomen. Deze twee behandelingen kunnen gecombineerd worden voor een zo goed mogelijk resultaat. Hoe dat in uw geval zal zijn, is afhankelijk van uw persoonlijke omstandigheid.

Maak kennis met ons zonder verdere verplichtingen

Wanneer u aansluitend op uw liposuctie een lymfedrainage wilt, dan kunt u dit bijvoorbeeld tijdens een persoonlijk consult aangeven bij uw behandelend plastisch chirurg. Aan dit consultgesprek kleven geen verdere verplichtingen. Zo kunt u in een persoonlijke ontmoeting al uw vragen stellen en uw wensen bespreken. U krijgt verder tijdens dit consult inzicht over het verloop van de behandeling. Al met al weet u waar u aan toe bent voordat u bij ons met een lymfedrainage begint. Of een dergelijke behandeling de moeite waard is, kunt u ook aflezen aan de lymfedrainage ervaringen van onze cliënten.

De mogelijkheden

Behalve voor lymfedrainage kunt u voor tal van andere plastisch chirurgische en dermatologische behandelingen terecht bij Kliniek Veldhoven. De mogelijkheden variëren van een ooglidcorrectie tot en met een borstvergroting en van een chemische peeling tot en met een haartransplantatie. Jaarlijks behandelen wij ruim 3000 cliënten. Een deel daarvan laat via onze website weten hoe ze onze behandeling hebben gevonden. Behalve lymfedrainage ervaringen kunt ook de meningen over het verloop van een liposuctie behandeling lezen. Overigens is een afspraak voor een persoonlijk consult zo gemaakt via het webformulier of de telefoon!