Mommy makeover ervaringen

Vele cliënten zijn u voorgegaan met een mommy makeover bij Kliniek Veldhoven. Zij kunnen u als geen ander vertellen hoe zij de behandeling hebben ervaren. Lees hieronder enkele ervaringen. Meer ervaringen kunt u lezen op Zorgkaartnederland.nl of KliniekErvaringen.nl.
Hoe kunnen wij u helpen?

Mommy makeover ervaringen

Een zwangerschap verandert je leven én je lichaam. Hoewel het krijgen van een baby een unieke gebeurtenis is, betalen veel vrouwen lichamelijk een prijs. Misschien denkt u soms met weemoed terug aan uw oude figuur. Slappe borsten, een hangbuik, striae en vetrolletjes: het maakt allemaal dat we ons niet meer de oude voelen. Bent u ook weleens onzeker over uw figuur? Zou u graag weer eens vol trots een bikini willen dragen of een strak jurkje op de boulevard? Dankzij de moderne esthetische chirurgie is het niet langer nodig om te blijven rondlopen met een lichaam waarin u zich niet prettig voelt. Een mommy makeover kan helpen om weer een stukje van uw stralende zelf te hervinden. Vele vrouwen gingen u voor.

Wat gebeurt er tijdens een mommy makeover?

“Mommy makeover” is een term die is overgewaaid uit de Verenigde Staten. De ingreep is daar al vele jaren populair en wordt met succes uitgevoerd. Gelukkig hoeft u geen vliegticket te boeken om een mommy makeover te kunnen ondergaan. Ook bij Kliniek Veldhoven bieden we de ingreep aan. Wat is een mommy makeover precies? De behandeling bestaat uit een buikwandcorrectie en een borstvergroting of borstlift. Omdat ieder lichaam anders is, is een mommy makeover maatwerk. Een mommy makeover combineert twee behandelingen binnen één ingreep. Dat heeft belangrijke voordelen. Het scheelt tijd, kosten en draagt bij aan een optimaal resultaat. Bovendien hoeft u maar één keer te herstellen en onder narcose te gaan.

Waarom een mommy makeover bij Kliniek Veldhoven?

Overweegt u een mommy makeover, dan is het altijd goed om de ervaringen van anderen te lezen. Daardoor krijgt u alvast een beetje een indruk van wat u te wachten staat. Lees op deze pagina de ervaringen van cliënten die u voorgingen. Zoals u ziet krijgen wij van onze cliënten gemiddeld een hoog cijfer. Kliniek Veldhoven verzamelde al meer dan duizend reviews. Dit zijn onze belangrijkste troeven:

• Onze plastisch chirurgen zijn aangesloten bij De Nederlandse Vereniging voor Plastisch Chirurgen (NVPC).
• Kliniek Veldhoven beschikt over een plastisch chirurgen die gespecialiseerd zijn in mommy makeovers.
• Om de kwaliteit en veiligheid voor u te waarborgen, wordt Kliniek Veldhoven jaarlijks getoetst door een externe partij (ZKN).
• Wij geloven in transparantie, heldere informatie en tijd en aandacht voor elke cliënt.
De specialisten van Kliniek Veldhoven doen hun uiterste best om optimale resultaten te behalen. Zij zullen u eerlijk informeren over de haalbaarheid van uw wensen.

Een greep uit de mommy makeover ervaringen

Twee mommy makeover ervaringen willen we u alvast niet onthouden. Rebecca onderging een borstvergroting en gaf ons een dikke tien. Ze schrijft: “Het is een hele fijne kliniek waar je persoonlijk behandeld wordt en niet als een nummertje. Je wordt ook erg op je gemak gesteld en iedereen is even vriendelijk! Ook de nazorg is heel fijn, je kunt altijd bellen als er iets aan de hand is en ze staan altijd voor je klaar. Ik ben heel erg blij dat ik voor deze kliniek gekozen heb!”

Miranda onderging een borstlift. Ze omschrijft de ingreep als “uitstekend” en is achteraf vooral erg blij dat het medisch team haar goed gerust heeft kunnen stellen. Want dat is ook wat de mommy makeover ervaringen duidelijk maken: een ingreep is en blijft spannend. Net als het krijgen van een baby. Maar gelukkig zijn wij er om u bij te staan.

Meer weten over een mommy makeover?

Bent u overtuigd na het lezen van de mommy makeover ervaringen? Aarzel dan niet en vraag een vrijblijvend consult aan!