Ooglidcorrectie ervaringen

Vele cliënten zijn u voorgegaan met een ooglidcorrectie behandeling. Zij kunnen u als geen ander vertellen hoe zij de behandeling bij Kliniek Veldhoven hebben ervaren. Lees hieronder enkele ervaringen. Meer ervaringen kunt u lezen op Zorgkaartnederland.nl of KliniekErvaringen.nl.
Hoe kunnen wij u helpen?
Roeland
"Zeer tevreden met resultaat!!"
Prettig en zorgzaam, voelde mij op mijn gemak voor, tijdens en na de operatie.
Jos
''Prima behandeling''
Op alle fronten tevreden over mijn ooglidcorrectie.
Anoniem
"Professioneel, klantvriendelijk"
Zowel bij intake als behandeling zeer goed voorgelicht . Aardige deskundige medewerkers en arts. Goede begeleiding en nazorg.
Anoniem
"Vriendelijk en professioneel geholpen"
Zowel tijdens de intake en de behandeling werd ik zeer professioneel te woord gestaan. Goede uitleg over de behandeling, tijdens intake kwam de arts ook kijken om te bevestigen dat de operatie zou slagen. Binnen 2 wekend na de intake werd ik al geholpen. Tijdens de behandeling (die zo voor bij is) werd alles goed uitgelegd. Na 1 week de hechtingen eruit en meteen al resultaat te zien. Goede nazorg. Zeer aardige medewerkers die je ook telefonisch vriendelijk te woord staan. Ik zou deze kliniek zeker aanraden.
Hanneke
"Uitstekende behandeling en nazorg"
Behandeling door Dr. Fransen was nagenoeg pijnloos. Ontspannen sfeer in de operatiekamer. Na 1 week hechtingen verwijderd door verpleegkundige. Er was genoeg ruimte voor vraag en antwoord. Genezing verloopt volgens plan, de nazorg tot dusver goed.
Paul
"Erg goed pretige sfeer"
Een week geleden bovenooglid correctie gehad, ik ben zeer tevreden. Vriendelijk personeel. Ik ben geholpen door Dr. Schiettecatte, een vriendelijke man die zijn vak verstaat. Resultaat naar een week al was al geweldig. Iedereen bedankt voor de goede zorgen en het meedenken!
Lisette W
"Goede behandeling voor een redelijke prijs."
Met het eerste consult had ik al meteen een goed gevoel, zeker bij de chirurg die mij zou helpen. Op de dag van de operatie vond ik het toch wel spannend. Dat werd meteen weggenomen door het team wat mij hielp, door mij af te leiden met vragen over mijn werk etc. Toen ik wat voelde (geen pijn maar een trekkerig gevoel)) hebben ze bij verdoofd wat ik fijn vond. De volgende dag nog 2x paracetamol en daarna niets aan pijnstilling. Door het koelen bijna geen blauwe ogen wel wat zwellingen maar dat hoort erbij. Nu is het 2 weken geleden en het is al bijna niet meer zichtbaar, ook de littekens niet. Ik zou het zo weer doen als het nodig is.
Annemiek M.
"super geholpen"
Na vele jaren twijfel toch de beslissing genomen om een bovenooglid correctie te laten doen. Zag er erg tegen op. Vanaf het intake gesprek tot aan de nacontrole alleen maar goede ervaringen. Altijd vriendelijk, goede uitleg en vakkundig. Ingreep is voorbij voordat je het weet. Het herstel ging niet helemaal volgens verwachting. Telefonisch contact gehad en foto's doorgestuurd. hier is meteen naar gekeken, toen ik werd terug gebeld werd ik gelijk gerustgesteld. Nu anderhalve week later is het bijna hersteld .Het verschil is nu al heel goed te zien en ben dan ook erg blij met het resultaat. Top team echt een aanbeveling.
Renee H.
''Prima''
Ik heb net mijn boven oogleden laten corrigeren. De ingreep was nagenoeg pijnloos en het herstel verloopt voorspoedig. Het personeel was heel vriendelijk en voorkomend. Vandaag zijn de hechtingen er uit gehaald en het resultaat lijkt goed. Over een half jaar is dat pas echt goed te zien, maar ik heb daar alle vertrouwen in.
Karin S.
"Super tevreden over de kliniek"
Het was best spannend maar ze stelde mij meteen op mijn gemak. Dr. Donders heeft bij mij de behandeling gedaan. Van de verdoving heb ik ook niets gevoeld. Tijdens de behandeling gezellig gepraat samen met de assistenten. Niks van gemerkt, ook na de behandeling niet. Daarna wel goed gekoeld. Echt een aanrader, super!
Astrid
"Blij dat ik het gedaan heb"
Na een duidelijk consult gehad te hebben, waarin alles goed is uitgelegd, was de datum gekomen van de ingreep. Zenuwen. Voor de ingreep werd ook nog alles goed uitgelegd. Toen een paar pijnlijke prikken, vooral die in mijn oogkas voor de wenkbrauwlift, maar dat was snel over. Van de ingreep niks gevoeld. Er werd duidelijk uitgelegd wat ze allemaal aan het doen waren. Toen ze klaar waren koelen kon ik weer naar huis. Totaal was het een uur. Het voelde allemaal best raar, met die pleisters op je ogen, maar het zag er mooi uit. Thuis veel koelen en rustig aan doen. Je ziet er echt niet uit. Gelukkig camoufleerd een zonnebril veel. Na een week de hechtingen eruit. Het ene draadje zat een beetje vast, dus die was gevoelig, maar bij het andere oog voelde ik niks. De oogleden zijn niet pijnlijk geweest, maar de wenkbrauwen zijn nog steeds pijnlijk op het punt waar ze vastgezet zijn. Ik kan niet wachten tot het helemaal genezen is en mijn gezicht er weer mooi uitziet.
Mieke
''Zeer tevreden''
Een paar dagen geleden een bovenooglidcorrectie gehad. Zowel bij het eerste consult als tijdens de operatie heel goed en deskundig te woord gestaan en geholpen. Tijdens de operatie gezellig gekletst en steeds op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Nu zie ik er naar uit dat de hechtingen eruit gaan. En het resultaat is nu al een beetje zichtbaar. Ben echt heel blij.....!!
Dianne
''Goed verzorgd, goed team!''
Zeer blij met de behandeling en de zorg van het team
Boy T.
''Ik ben zeer tevreden.''
Ik had dat al veel eerder moeten doen.
Danielle
''Zeer tevreden''
Super vriendelijk en professioneel! Goede voorlichting tijdens de intake, kennismaking met de behandelend arts. Ik was heel zenuwachtig, maar ze stellen je zo op je gemak dat de zenuwen als sneeuw voor de zon verdwenen. De ingreep is pijnloos en vlot verlopen, stap voor stap word verteld wat ze gaan doen. Na de behandeling word er meteen gekoeld en krijg je nog een kopje thee in een relaxfauteuil. Er is dus echt tijd voor je, je bent geen nummer. Mocht ik nog een keer een ingreep willen doen, ga ik zeker terug! Ik raad deze kliniek iedereen aan.
Annemie
"Geweldige zorg van een geweldig team"
Ik ben zeer tevreden!
Luc
''Super!''
Zeer positief van intake tot ingreep!
Esther
"Zeer positief"
Goede zorg voor de patiënt en hartstikke tevreden over de gehele praktijk. Een echte aanrader. Zeer tevreden
Jan M.
"Pittige ingreep(en) met een beetje pech"
Op 17 december 2018 een onderooglid correctie met canthopexie uitgevoerd door Drs Donders met zijn team, op 23 januari 2019 een correctie ondergaan,nu even afwachten wat het genezingsproces gaat brengen.
Ellie
''Goede zorg"
Twee weken geleden een bovenooglidcorrectie ondergaan. Het ontvangst was fijn , geen ziekenhuis gevoel. De zingende dokter Koeijers was ook erg attent. De eerste week erg dikke en blauwe ogen gehad. Na dat de hechtingen er uitgehaald waren ( wat niets voorstelde) ging het snel. Morgen twee weken geleden en het blauwe en dikke is al voor een groot gedeelte weg. Alles bij elkaar valt het reuze mee en hopelijk met een goed resultaat.
Johan
''Zeer goed.''
Vriendelijk personeel.
Daniella
''Zeer goede ervaring''
SUPER!! Zeer deskundig en behulpzaam personeel. Goede voorlichting en begeleiding voor tijdens en na operatie. Geen pijn en als je, je aan al de instructies houdt dan valt de zwelling en het blauw worden ook mee. Zeer zeker een aanrader!
Gemma
"Top behandeling en vriendelijk qua prijs"
Met angst en beven ooglidcorrectie laten doen. Nooit eerder het lef gehad.....Mijn man was er klaar mee en maakte de afspraken. Vanaf de receptie tot verpleegkundige en chirurg, super ontvangen en behandeld. Nauwelijks iets van de verdoving gevoeld waar ik veel angst voor had. Na de behandeling bijgekomen met de eerste koeling en koffie met koek. Thuis alleen nog pijnstilling voor de hoofdpijn (spanningen). Nu na 5 dagen ziet het er al zeer netjes uit, ook nauwelijks blauw of gezwollen maar wel goed aan de koelings-instructies gehouden. Dank je wel voor de `zachte behandeling ` en jullie vriendelijkheid!
Yvonne
"Geweldig deskundig en ontspannend geholpen"
Gister een bovenooglidcorrectie ondergaan bij Drs. Koeijers. Ik werd super ontvangen en op mijn gemak gesteld door de receptioniste. Eigenlijk was ik nauwelijks nerveus, heb me overgegeven aan het deskundige team. Thuis al twee weken Arnica geslikt en een hoge dosering vitamine C. De operatie stelde echt weinig voor, zowel de verdoving als ingreep heb ik zelfs een beetje ontspannend ervaren door het gezellige gesprek wat we hadden. Na de operatie even lekker gekoeld met een kopje thee en op naar huis, waar ik me de eerste dagen overgeef aan de behandeling veel rust in plan, koel en Arnica zalf onder de oogleden smeer (want die extra tip kreeg ik van Dr. Koeijers mee). Natuurlijk is het gezwollen en verkleurd maar dat hoort er gewoon allemaal bij en het wordt iedere dag mooier en beter. Ik raad echt iedereen deze kundige kliniek met goede plastisch chirurgen (wat mij de doorslag heeft gegeven) aan. Nu volgende week de hechtingen eruit en op naar volledig herstel.
Ma
"Het personeel is deskundig en heel vriendelijk"
Fantastisch. Had ik mijn ooglidcorrectie maar eerder laten doen. Het resultaat is na ruim 3 weken al heel mooi. Het personeel is deskundig en heel vriendelijk. Aanrader!!
Heidy
"Ik ben uiterst tevreden over de ingreep en nabehandeling"
Mijn ervaring kunt u lezen via een artikel in de Telegraaf. Ik ben uiterst tevreden over de ingreep en nabehandeling. Een aanrader. https://vrouw.nl/artikel/verhalen-achter-het-nieuws/37847/heidy-49-liet-aan-zichzelf-sleutelen-en-ze-is-er-trots-op
Anoniem
"Dat had ik veel eerder moeten laten doen"
l jaren stond ik bij het in de spiegel kijken mijn oogleden zelf te 'liften'. Uiteindelijk heb ik dan eindelijk de stap naar een ooglidcorrectie genomen en wat ben ik tevreden met het resultaat. Nu denk ik alleen maar 'dat had ik veel eerder moeten laten doen'. Kliniek Veldhoven heeft mij met een persoonlijke service en duidelijke informatie goed bijgestaan in het maken van deze keuze!
Anoniem
"Mijn ervaring is zeer positief. Goede voorlichting"
Een week geleden een bovenooglid correctie laten doen, gisteren hechtingen eruit. Het ziet er zo fijn uit, geen zwelling meer. Mijn ervaring is zeer positief. Goede voorlichting, goed voorbereid, rustig vriendelijk en bekwaam personeel. Werken steriel. Geen pijn gevoeld van A tot Z 10 met een griffel.
Anoniem
"Bedankt voor de prachtige werkwijze en het warm onthaal"
Met heel veel schrik ben ik 11 januari naar de kliniek gegaan. Al heel snel stelde het personeel mij gerust. Dit had ik al veel eerder moeten doen. Je kunt het vergelijken met naar de tandarts gaan, een klein prikje en je voelt niets meer. Ook daarna geen seconde pijn gehad. De nabehandeling is goed uitvoeren en alles komt goed. Heel erg bedankt voor de prachtige werkwijze, het warm onthaal.
Anoniem
"Zelfs de prijs was heel goed, gezien het perfecte resultaat"
Een paar jaar geleden heb ik een bovenooglidcorrectie ondergaan in het ziekenhuis. Ik kreeg dit toen volledig vergoed en een oogarts heeft de ingreep uitgevoerd naar volle tevredenheid. Later bleek dat mijn onderoogleden steeds meer gingen hangen en ik had altijd grote wallen onder mijn ogen. Via de website kwam ik bij jullie terecht. Ik had er meteen een goed gevoel bij en besloot een afspraak te maken. Ik werd bij het eerste gesprek bijzonder vriendelijk en gastvrij ontvangen en dat gaf voor mij het gevoel dat ik op het juiste adres was aanbeland. Ook werd heel duidelijk uitgelegd hoe de procedure was en wat men ging doen. Op de dag van de ingreep werd ik weer heel hartelijk ontvangen evenals mijn man die meegekomen was. De dokter was ook heel aardig en zelfs de verdoving, die je best wel voelt, viel mee. De ingreep ging heel ontspannen en ik voelde me zelf ook heel ontspannen, mede doordat de dokter en zijn assistent zo ontzettend aardig waren, waardoor je je meteen op je gemak voelde. Van de operatie zelf heb ik niets gevoeld. Na de ingreep werden mijn man en ik nog getrakteerd op een lekkere lunch en mochten daarna naar huis. De volgende dag zag ik al meteen dat het heel goed gelukt was. Na een paar dagen had ik al helemaal geen last meer en werd het steeds mooier. Al het overtollige vel was verwijderd en ik heb zelfs geen enkel litteken meer. Het is nu 5 maanden geleden en er is niets meer te zien. Het is gewoon prachtig geworden en ik ben er dolgelukkig mee dat ik dit bij jullie heb laten doen. De dokter was ook heel tevreden bij de nacontrole over het resultaat. Mocht ik in de toekomst weer ergens een correctie willen, dan laat ik dat zeker ook weer bij jullie doen. Zelfs de prijs was heel goed, gezien het perfecte resultaat.
Cristina
"Al bij al, toch tevreden"
Heel vriendelijk personeel. De arts legt van te voren duidelijk uit wat je mag verwachten en waar er problemen kunnen zitten, ik zelf heb een onderooglid correctie laten doen. Wat mij stoorde aan mijn onder ogen is volledig verwijderd. Het ziet er beter uit dan dat wat de arts vermelde bij het consultgesprek wat het resultaat zou worden. Wel heb ik er iets anders voor terug gekregen waar ik minder blij mee ben. maar al bij al, toch tevreden.
T.B.
"Klasse….!!!"
Graag wil ik u mededelen , dat ik zeer te spreken ben over de wijze , waarop de bovenooglidcorrectie heeft plaatsgevonden. Zeer vakbekwaam arts, zeer vriendelijk personeel/ goede begeleiding en verzorging en een aangename , warme sfeer . Dit alles onder één noemer gerangschikt verdient slechts één woord: ….klasse….!!! Heeft u tips voor het verbeteren van de gang van zaken bij de kliniek: Op deze vraag moet ik grotendeels een antwoord schuldig blijven . Wel was een eerste indruk van de locatie in Veldhoven niet echt een zeer positieve …het leek op een normaal appartementencomplex. Eenmaal binnen bij de kliniek werd me duidelijk , dat het wel zeer positief en goed kwalitatief op me over kwam. Heel graag wil ik proberen om in een korte analyse mijn ervaringen van mijn bovenooglidcorrectie te weergeven . Op de afgesproken tijd ( intake )werd ik heel hartelijk ontvangen en onder het genot van een kopje koffie gerust gesteld. Tijdens het vooronderzoek bleek ik te maken te hebben met een zeer vakbekwaam plastisch chirurg. Hij heeft mijn ogen bekeken en kwam tot de conclusie , dat een behandeling zeer mooie resultaten zou gaan boeken . Ik zou er minder moe , vrolijker en ook jonger uit gaan zien. Afspraak voor behandeling werd gemaakt en op de afgesproken tijd werd ik op een zeer gemoedelijke en klantvriendelijke wijze door het personeel ontvangen en door de behandelend arts en bijstaand personeel behandeld. Zeer geconcentreerd en met de uiterste zorgvuldigheid werd ik geholpen. Ik werd op mijn gemak gesteld en binnen de afgesproken tijd was de operatie volbracht . Met een voldaan gevoel kon ik na de behandeling genieten van een kopje koffie met een broodje gezond …heerlijk !!!!. Na een rustperiode ging ik me omkleden en naar huis . Mijn dochter was bij me, want ik kon uiteraard zelf geen auto rijden . Thuisgekomen kon ik gelijk met de meegegeven icepacks de ogen gaan verwennen …dit uiteraard tegen wat zwelling . De andere dag moest ik al op controle. Dat gaf me een goed gevoel. De ogen werden bekeken en er werd nauwkeurig gecheckt of de hechtdraadjes nog netjes op de juiste plaats zaten …jawel !!! Een goede twee weken later mochten de hechtingen eruit . Het zag er prachtig uit en ik was heel gelukkig . In de eerste twee weken na de operatie / behandeling ging ik al gewoon naar de stad en dàt zonder zonnebril . Tròts was ik !!!. Ik wilde wel aan iedereen laten zien hoe blij ik was ….! Moest ook naar de opticien in Roosendaal en deze persoon vond het resultaat zeer netjes, toen al! Al met al een zeer fijne ervaring . Ik krijg veel complimenten over het resultaat . Zie er nu jaren jonger uit en ik voel me "verry happy ". Ik ben de ingreep in oktober 2009 ondergaan. Moet ook nog op nacontrole, doordat er veel sneeuw lag, kon ik de eerste keer niet . Geen probleem ..even (op TIJD uiteraard )gebeld en de afspraak werd netjes verzet… Controle vindt ook nog twee maal binnen een half jaar plaats ( dit alles bij de prijs inbegrepen ). Ik heb wel eens gelezen , dat dat ook niet in iedere kliniek het geval is. Kortom…mocht ik nog eens een andere behandeling willen ondergaan, voor mijn hals of zo …dan weet ik jullie in Veldhoven te vinden . Ik ben nu 58 jaar …maar ik voel me wel 10 jaar jonger !!!! Groetjes , T.B., Roosendaal ( N.Br )
Anoniem
"Halfjaar later: ben ik ongelofelijk blij met het resultaat"
Op mijn 61ste begon het me echt te vervelen. Overhangende oogleden en wallen onder mijn ogen. Vooral de wallen onder mijn ogen gaven een vermoeide blik. Ik was dus vastbesloten een verjonging kuur te ondergaan. Zonder ervaring en recommandatie struinde ik het Internet af op zoek naar een kliniek voor het uitvoeren van een ooglidcorrectie. Ik stuitte op deze kliniek in Veldhoven. Met enige schroom maakte ik een afspraak met een cliënt vriendelijke medewerkster. Uitsluitend voor een consult. Niets anders. Dus zonder vooroordeel maar toch nieuwsgierig toog ik naar Veldhoven. In mijn hoofd spookte nog het idee dat de arts tegen mij zou zeggen Meneer waar begint U aan op Uw leeftijd. Maar niets daarvan. Een plezierige ontvangst en kort daarop op consult bij de dokter. Die volledig als plastisch chirurg erkend en gekwalificeerd is. Want dat laatste wilde ik natuurlijk wel even weten. Mijn verhaal was plausibel en voor een spiegel liet hij mij zien hoe ongeveer de resultaten zouden kunnen zijn. Ik had er meteen een goed gevoel over en maakte een afspraak voor het uur U. Begin maart werd ik geholpen. Een paar verdoving prikjes zijn vervelend maar daarna verliep alles vlekkeloos. De arts neemt alle tijd voor je. Geen moment maakt hij een gehaaste indruk. Alles heel relaxed en pijnloos. Beter kan je als patiënt niet verwachten. De eerste dagen na de operatie had ik gezwollen oogleden en natuurlijk rondom de ogen bloeduitstortingen. Door toepassing van ijs kompressen gingen deze na enige dagen snel weg. Na een week gingen de hechtingen eruit en was de weg naar volledig herstel ingeslagen. Geen pijn en geen complicaties en ik zag er weer toonbaar uit. Nu na een halfjaar later ben ik ongelofelijk blij met het resultaat. Vandaar dat ik geheel belangeloos mijn ervaring en aanbeveling voor deze kliniek aan de website toevertrouw.
Anoniem
"Bij jullie voel je je in elk geval geen nummer!"
Over het algemeen ben ik heel erg tevreden. De behandeling heeft meer pijn gegeven dan verteld was. Ook bleef er nog gedurende enige tijd een bobbel onder mijn ooglid zitten. Het personeel vind ik bijzonder aardig, zowel de artsen als het administratief personeel. Men deed er alles aan om mij gerust te stellen en er werd constant aandacht aan mij besteed. Dit voelde erg prettig en persoonlijk. Bij jullie voel je je in elk geval geen nummer!
Anoniem
"Het resultaat van de ingreep voldoet aan mijn verwachtingen"
Na een jaar of 6 aarzelen heb ik de stap gezet om deze behandeling te ondergaan. Ik werd hier snel en vriendelijk geholpen. Het was voor mij wel een hele reis; ik woon op 150 km afstand van Eindhoven en moet gebruik maken van het openbaar vervoer. Ik heb het personeel zowel medisch als de administratieve staf ervaren als zeer vriendelijk en klantgericht. Het resultaat van de ingreep voldoet aan mijn verwachtingen en ik ben blij dat ik de stap heb gezet.
Anoniem
"Ik geniet nog elke dag van het resultaat"
Ik heb in augustus 2011 een bovenooglidcorrectie laten doen door dr. D. Kerckhove. Ik geniet nog elke dag van het resultaat! Geen vermoeide blik meer, geen hoofdpijnklachten en een open oogopslag. Geweldig. De behandeling is me erg meegevallen, ik heb een half uurtje pijn gehad en dat was toen de verdoving uitgewerkt was. Daarna geen pijn meer gehad. Na een week waren de meeste zwellingen en blauwe plekken weggetrokken en de hechtingen verwijderd. Voorzichtig aangedaan in de zon en een goede oog crème gebruikt. Ik ben dus erg tevreden en heb deze kliniek dan ook al van harte aanbevolen aan vrienden, collega’s! Met dank.
Anoniem
"Ik ben heel tevreden over het hele traject"
Ik ben heel tevreden over het hele traject. Het resultaat is fantastisch; ik ben mijn zware gevoel kwijt en heb een vele openere blik. Het echt goede resultaat was er inderdaad (zoals verteld) na 3 maanden!
P.K.
"Beter kon het, wat mij betreft niet zijn"
Ik ben zeer tevreden over de vriendelijke en persoonlijke benadering van de consulente, chirurg en operatie-assistente. Ik vond het goed om te merken, dat zij hart voor hun werk hebben. Prettig waren ook de leuke gesprekken tijdens de operatie. Daardoor werd ik een beetje afgeleid en leek de behandeling sneller te verlopen. Ook de zorg na de operatie was uitstekend; heerlijk warm ingepakt in een gemakkelijke stoel met een ice-pack en een prima lunch. Beter kon het,wat mij betreft niet zijn. Ik heb deze kliniek dan ook al aan anderen aangeraden. Dhr. P. K.
Annemiek
"Elke dag een tevreden blik in de spiegel"
In Oktober heb ik een ooglidcorrectie onder en boven laten uitvoer, in combi met een cheek lift. De ingreep was om 10;00, ik kreeg eerst nog even wat uitleg van een assistent en nog even op de foto. Zo nu was het tijd voor het echte werk. Na een korte uitleg in de operatie kamer kwamen de verdovingen, het zijn kleine prikje die je eigenlijk nauwelijks voelt. Ik was wel wat zenuwachtig maar dat hadden ze zo opgelost de arts en zijn assistentes zorgen er voor dat je gewoon op je gemak voelt, een praatje een grapje en voor ik het wist was de operatie klaar. Daar was dan het grote moment, de spiegel. Ik zag al meteen een hele verandering, echt tranen van geluk zo mooi vond ik het. Ik zag mijn wimpers weer, ongelofelijk. Na de behandeling moest ik goed koelen onder het genot van een lekker bakje koffie en een heerlijk broodje. Na dat ik thuis was heb ik heel veel gekoeld en nog eens gekoeld. Ik dacht dat het al mooi was maar elke dag werd het mooier. Nu na een paar maanden veder is het eind resultaat heel erg zicht baar. Geen vermoeide ogen en uitstraling meer gewoon een fris gezicht. Elke dag een tevreden blik in de spiegel. Dank je wel. Annemiek
Anoniem
"Zal het zeker aanbevelen bij andere mensen"
Ik heb een bovenooglidcorrectie uit laten voeren in augustus 2010, ik ben daar erg tevreden over. Ik was natuurlijk wel zenuwachtig voor de ingreep maar ben goed begeleid door het personeel en de arts. De pijn was te verwaarlozen tijdens de ingreep, dezelfde dag wel wat napijn gehad maar die was heel goed te handelen. Ik ben 3 dagen later weer gaan werken dus dat geeft wel aan dat het is meegevallen. Ik ben ook erg blij met het resultaat en zal het zeker aanbevelen bij andere mensen die overwegen dezelfde correctie te willen ondergaan (heb ik trouwens al gedaan) Heel erg bedankt voor de goede zorgen.

Ooglidcorrectie ervaringen bij Kliniek Veldhoven

Als u last heeft van hangende oogleden of wallen onder de ogen, kunt u met een ooglidcorrectie uw gezichtsuitstraling verbeteren. U kunt in onze privékliniek terecht voor een bovenooglidcorrectie of onderooglidcorrectie. Met het behandelen van hangende oogleden of het verwijderen van wallen kunt u weer een frisser en energieker uiterlijk krijgen. Kliniek Veldhoven is in het bezit van het ZKN-keurmerk. U bent hierdoor verzekerd van de hoogste kwaliteit zorg en nazorg, dat wordt bevestigd door de ooglidcorrectie ervaringen en hoge cliëntwaarderingen op onze website. De plastisch chirurgen in de zelfstandige kliniek zijn allen lid van de Nederlandse Vereniging Plastische Chirurgie (NVPC). Zij werken met de modernste apparatuur en behandeltechnieken om een ooglidcorrectie op deskundige en effectieve wijze uit te voeren.

Ooglidcorrectie ervaringen delen op de website

Hangende oogleden en wallen onder de ogen ontstaan als de huid zijn elasticiteit verliest. Rondom uw ogen bevindt zich een laagje vet, dat normaliter als stootkussen dient. Deze vetpockets kunnen zich als gevolg van verslapping van het onderhuids vlies ophopen. Dit leidt tot een zwaar gevoel op de oogleden en toont zich in de vorm van een vermoeide blik en een oudere uitstraling. Met een ooglidcorrectie kunt u weer een vitaler en jeugdiger gelaatsuitdrukking krijgen. Vele mannen en vrouwen gingen u al voor. Kliniek Veldhoven vraagt ze om hun bovenooglidcorrectie ervaringen of onderooglidcorrectie ervaringen met anderen te delen op de website, zodat u zich een goed beeld kunt vormen van de zorgkwaliteit.

Een ooglidcorrectie is in Kliniek Veldhoven een poliklinische behandeling, die onder plaatselijke verdoving wordt uitgevoerd. Bij een bovenooglidcorrectie maakt de plastisch chirurg een kleine incisie in de natuurlijke arcadeboog, zodat het minimale litteken niet of nauwelijks zichtbaar is en eventueel doorloopt in een lachrimpel of kraaienpootje. Bij een onderooglidcorrectie worden, afhankelijk van de klacht en de oorzaak, verschillende behandeltechnieken toegepast. De plastisch chirurg kan met een incisie onder de wimperrand een stripje overtollig huid verwijderen, of deze huidresectie combineren met het aanpassen van de drie vetpockets aan de onderzijde van de oogkas. Een ooglidverstrakking ofwel laterale canthopexie biedt als aanvullende behandeling uitkomst bij een fors verslapt en uitgezakt onderooglid. Hierbij wordt de oogkringspier aan het botvlies van de buitenste ooghoek gehecht. Bij de Hamra-techniek ten slotte, wordt het onderhuids vet gelijkmatiger verdeeld, om te voorkomen dat er op termijn holle ogen optreden.

Gespecialiseerde plastisch chirurgen met veel ervaring

Alle ooglidcorrecties in Kliniek Veldhoven worden uitgevoerd door gespecialiseerde plastisch chirurgen, die over de vereiste opleiding, kennis en ervaring beschikken om deze ingrepen op deskundige en correcte wijze uit te voeren. Bekijk de ooglidcorrectie ervaringen en zie met eigen ogen hoe anderen de zorgkwaliteit hebben beleefd.

Bent u benieuwd of een ooglidcorrectie iets voor u is? U kunt bellen (040 – 295 42 43) of e-mailen (info@kliniekveldhoven.nl) naar de Kliniek Veldhoven, of het online formulier invullen en verzenden voor een persoonlijk consult zonder verdere verplichtingen. U kiest voor een vakkundige ooglidcorrectie die u weer een frissere en opener blik geeft.