Ooglidcorrectie Kliniek Veldhoven

Wallen onder ogen

Zeggen mensen wel eens tegen u dat u er vermoeid uitziet? Niemand wil er vermoeid uitzien. Zeker wanneer u helemaal niet moe bent. Allicht ziet u er vermoeid uit omdat u wallen onder de ogen heeft. Mocht u daar last van hebben dan bent u zeker niet de enige. Veel mensen krijgen hier op enig moment mee te maken. Dat maakt het natuurlijk niet minder vervelend.

Gelukkig is behandeling van wallen zeer goed mogelijk. Kliniek Veldhoven is dé kliniek met ervaren personeel, gespecialiseerd in het behandelen van dergelijke klachten. Wij hebben oog voor zowel de medische als cosmetische kant van de ingreep. Dat betekent dat wij u niet alleen van uw klachten af proberen te helpen, maar ook nastreven dat u straks met een tevreden gevoel voor de spiegel staat.

Waar komen wallen onder ogen vandaan?

Veel mensen associëren wallen onder de ogen met vermoeidheid, lange nachten doorhalen en een slechte conditie. Hoewel dergelijke zaken ook (tijdelijk) wallen kunnen veroorzaken hebben deze niets te maken met de structurele klachten waar veel mensen mee kampen. Structurele wallen onder de ogen kan verschillende oorzaken hebben. Met het ouder worden van de huid wordt deze minder soepel. Hetzelfde geldt voor het onderhuids bindweefsel. Ook kan vet zich ophopen. Dit fenomeen, dat dermatochalasis heet, is met een eenvoudige ingreep te verhelpen. Er is dus geen enkele reden om ermee rond te blijven lopen.

Correctie onderooglidcorrectie

Afhankelijk van de specifieke oorzaken in uw geval, kan onze plastische chirurg wallen onder de ogen op verschillende manieren behandelen. Een veelvoorkomende behandelmethode is het verwijderen van overtollige huid en eventueel overtollig vet. Dit is een subtiele ingreep die onder plaatselijke verdoving wordt uitgevoerd en vrijwel geen zichtbaar littekenweefsel oplevert. In veel gevallen vormt deze eenvoudige ingreep een effectieve behandeling.

In sommige gevallen is bovengenoemde ingreep niet voldoende. Ook dan beschikken de plastisch chirurgen van Kliniek Veldhoven over behandelmethoden. Met een canthopexie wordt een pees in het ooglid aangespannen. Ook deze behandeling laat nauwelijks zichtbaar littekenweefsel achter. In alle gevallen streven onze ervaren plastisch chirurgen naar de best mogelijke behandeling van uw probleem. Uitgangspunt hierbij is zowel het verhelpen van fysieke klachten als een eindresultaat waar zich ook goed bij voelt.

Maak een afspraak voor een consult

Wanneer het uw gezondheid en uw lichaam aangaat neemt u natuurlijk geen enkel risico. Daarbij is goede en volledige voorlichting bij elke medische ingreep van groot belang. Daarom gaat aan elk behandeltraject bij Kliniek Veldhoven een consult vooraf. Wanneer u belangstelling heeft voor een behandeling tegen wallen onder de ogen of hierover meer informatie wilt hebben, dan bent u van harte welkom.

Tijdens een consult beantwoorden wij de vragen. Daarnaast kunnen wij ingaan op uw persoonlijke situatie en alvast een beeld schetsen van de ingrepen die nodig zijn. Een consult vraagt u eenvoudig online aan of bel naar 040 295 42 43. Voor een prijsoverzicht zie ooglidcorrectie kosten.

Daarom Kliniek Veldhoven

  • Klantenbeoordeling 9.4
  • Plastisch chirurg is lid van de NVPC
  • Consult zonder verdere verplichtingen
  • Plastisch chirurg gespecialiseerd in ooglidcorrectie
  • Werkt volgens de laatste technieken
  • Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht
  • Hoge kwaliteit van zorg

Uw plastisch chirurg

Wij bieden deze behandelingen aan in onderstaande vestigingen

Gerelateerde behandelingen

Ooglidcorrectie: waar laten doen en bij wie?
Ooglidcorrectie Kliniek Veldhoven
Wallen verwijderen
Ooglidcorrectie Kliniek Veldhoven
Wat te doen tegen wallen
Ooglidcorrectie Kliniek Veldhoven
Onderooglidcorrectie
onderooglidcorrectie Kliniek Veldhoven