Ooglift

Een ooglift is een goede oplossing voor als u last heeft van hangende oogleden, wallen, rimpels rond uw ogen of hangende wenkbrauwen. Het zijn vaak tekenen van veroudering of hevige uitputting. Een professionele ooglidcorrectie kan helpen om uw vermoeide blik te laten verdwijnen of u weer een beter zicht te geven. De toonaangevende Kliniek Veldhoven is gespecialiseerd in ooglidcorrecties. Een ooglift is een veelvoorkomende ingreep in onze kliniek die over het ZKN-kwaliteitskeurmerk beschikt. U bent in goede handen, want onze ervaren plastisch chirurgen zijn allen aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Plastisch Chirurgen (NVPC).

Ooglift behandeling

De specialisten in Kliniek Veldhoven voeren zowel correcties aan de bovenoogleden als onderoogleden uit, of een combinatie van beide. U krijgt een advies op maat, aangaande welke behandeling het beste bij u past. De plastisch chirurg verwijdert bij een bovenooglidcorrectie na een kleine incisie in de natuurlijke huidplooi de overtollige huid en vetweefsel. Bij een onderooglidcorrectie kunnen uw wallen worden verminderd of wordt er huid weggenomen. De ooglift duurt ongeveer anderhalf tot twee uur en vindt plaats onder lokale verdoving. Er blijft bij deze ingreep geen zichtbaar litteken achter.

Korte behandeltijd met direct en blijvend resultaat

De ooglift wordt poliklinisch uitgevoerd. U hoeft na de behandeling niet in de kliniek te blijven, maar mag direct huiswaarts keren. Het is wel aan te raden om met iemand mee terug te rijden, aangezien u hier zelf vanwege de zwelling rond uw ogen niet goed toe in staat bent. U dient er rekening mee te houden dat uw oogleden tot een week na de ooglift gezwollen zijn en er ter plaatse een bloeduitstorting aanwezig kan zijn. De hechtingen mogen er na een week uit. De ooglidcorrectie opent uw blik, uw ogen krijgen de vorm van vroeger terug. U bent verlost van het zware gevoel van uw oogleden en heeft een beter zicht. Afhankelijk van de leeftijd waarop u een ooglidcorrectie laat uitvoeren, kunt u nog tientallen jaren plezier beleven aan de ooglift.

ooglidcorrectie

Bovenooglidcorrectie bij Kliniek Veldhoven

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een ooglift? U kunt ons altijd bellen (040 – 295 42 43) of via onze website een consult aanvragen met een plastisch chirurg. Hierbij komt aan de orde welke behandeling het beste voor u is, wat het te verwachten resultaat is en welke nazorg erbij komt kijken. Voor een ooglidcorrectie bent u bij Kliniek Veldhoven aan het goede adres. Bekijk de ooglidcorrectie kosten in het prijsoverzicht op de website.

Daarom Kliniek Veldhoven

  • Klantenbeoordeling 9.4
  • Plastisch chirurg is lid van de NVPC
  • Consult zonder verdere verplichtingen
  • Plastisch chirurg gespecialiseerd in ooglidcorrectie
  • Werkt volgens de laatste technieken
  • Lage prijzen door reclame tot het minimum te beperken
  • Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht
  • Laagdrempelig en toegankelijk
  • Hoge kwaliteit van zorg

Veelgestelde vragen

Uw plastisch chirurg

Gerelateerde behandelingen

Onderooglidcorrectie
onderooglidcorrectie Kliniek Veldhoven
Ooglidcorrectie: waar laten doen en bij wie?
Ooglidcorrectie Kliniek Veldhoven
Hangende oogleden
Ooglidcorrectie Kliniek Veldhoven
Bovenooglidcorrectie
Ooglidcorrectie Kliniek Veldhoven