oorcorrectie - Kliniek Veldhoven

Flaporen

Oorcorrectie

Al kunt u fantastisch horen, toch kunt u last hebben van uw oren. Dit is het geval wanneer u flaporen heeft. Veel mensen vinden dat geen mooi gezicht en willen er daarom iets aan doen. Via een flapoorcorrectie kunnen uw oren weer in de normale stand gezet worden. De ingreep duurt kort en is vrijwel pijnloos. Dus vindt u dat uw oren te ver van uw hoofd afsteken, lees dan vooral verder over de mogelijkheden bij Kliniek Veldhoven.

Geef uw flaporen de juiste positie met een oorcorrectie

We spreken van een flapoor wanneer de buitenste oorrand meer dan 2,5 centimeter van het hoofd staat. Iemand die hieraan lijdt, heeft dus zeer opvallende oren. Er zijn mensen die zich er helemaal niet druk om maken, maar ook zijn er personen die zich door hun flaporen laten afremmen. Ze voelen zich namelijk minder zeker door hun uiterlijk. Misschien zijn ze zelfs als kind gepest met de stand van hun oren. Maar het kan ook zijn dat u uw afstaande oren gewoon niet bij uw gezicht vind passen. Wanneer u besluit om u zich aan uw oren te laten helpen, dan is een oorcorrectie bij Kliniek Veldhoven de oplossing.

Een flapoorcorrectie: een eenvoudige ingreep met resultaat

Het in de goede stand zetten van flaporen is een zeer eenvoudige operatie. Tijdens een flapoorcorrectie zet de plastisch chirurg het kraakbeen in de juiste vorm via een sneetje aan de achterkant van de oorschelp. De poliklinische operatie duurt in principe anderhalf uur, maar de exacte tijd is afhankelijk van de stand van uw flaporen. U kunt er overigens op rekenen dat u in goede handen bent tijdens de behandeling, want gezichtscorrecties zijn onze specialiteit. Met ons ervaren medische team voeren wij jaarlijk ruim 5000 behandelingen uit. Na de flapoorcorrectie kunnen de meeste mensen al snel weer naar huis, omdat er geen narcose is gebruikt. U moet de eerste weken nog wel even rustig aandoen. Dat houdt in dat u tillen, bukken en sporten dan beter kunt vermijden. Ook draagt u gedurende 2 dagen een drukverband, waarna u een week lang dag en nacht een haarband heeft. Daarna dient u nog 5 weken alleen s’nachts de haarband te dragen. Zijn uw oren genezen, dan hoeft u niet bang te zijn dat uw flaporen terugkomen. Een flapoorcorrectie biedt namelijk een blijvend resultaat.

Laat u informeren

Heeft u dus last van afstaande oren, twijfel dan niet en neem contact met ons op voor een consult. Zoals u hierboven heeft kunnen lezen gaat het om een eenvoudige ingreep, waar u uw leven lang plezier van kunt hebben. U kunt gewoon weer uw haar in een staartje doen of u hoeft niet bang te zijn dat uw oren door uw haar heen steken.

Tijdens een consult leggen wij u alles uit over de behandeling en beantwoorden wij natuurlijk uw vragen. Daarbij heeft u het gesprek met de arts die u gaat behandelen. Zo weet u precies wat u te wachten staat, als u een correctie aan uw flaporen laat uitvoeren.

Heeft u nog meer overtuiging nodig? Bekijk de voor- en na foto’s van een flapoorcorrectie die op onze website staan en neem snel contact met ons op. Voor een prijsoverzicht zie oorcorrectie prijs.

 

Daarom Kliniek Veldhoven

  • Klantenbeoordeling 9.4
  • Plastisch chirurg is lid van de NVPC
  • Consult zonder verdere verplichtingen
  • Werkt volgens de laatste technieken
  • Plastisch chirurg gespecialiseerd in oorchirurgie
  • Hoge kwaliteit van zorg
  • Laagdrempelig en toegankelijk

Uw plastisch chirurg

Gerelateerde behandelingen

Oorcorrectie
Oorcorrectie - Kliniek Veldhoven
Oorlelcorrectie
Oorlelcorrectie Kliniek Veldhoven