Over ons

Kliniek Veldhoven voert jaarlijks ruim 5000 behandelingen uit. Met ons werk willen we positief bijdragen aan de levenskwaliteit van onze cliënten.

Eerlijk informeren

In de media is ons vak een veelbesproken onderwerp. En vrijwel iedereen heeft er een mening over. Helaas is het beeld dat de meeste mensen hebben niet realistisch. Bij het grote publiek leven veel misverstanden over plastische chirurgie. Daarom richten we onze communicatie op het informeren van geïnteresseerden. Dat begint hier op de website: bij elke behandeling beschrijven we het doel, de techniek en de risico’s.

Altijd een persoonlijk consult

Bij elke behandeling spelen individuele aspecten een rol. Dat maakt een persoonlijk gesprek in de oriëntatiefase essentieel. We nodigen alle geïnteresseerden uit voor een persoonlijk consult. Tijdens dit consult bespreekt u uw wensen en beweegredenen met de specialist die de desbetreffende behandeling uitvoert. U krijgt zo een realistisch en volledig beeld van de ingreep, waarna u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

kliniek veldhoven

Veiligheid en kwaliteit

Kliniek Veldhoven beschikt over het ZKN-keurmerk. Onafhankelijke specialisten van KIWA controleren regelmatig op naleving van de kwaliteitseisen. Hierbij toetsen zij onder meer het medisch personeel, de apparatuur, nazorg en klanttevredenheid. Wat betreft operaties volgen we de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging Plastische Chirurgie (NVPC). We voeren alleen behandelingen uit met een acceptabel risico. Om snel te kunnen reageren op eventuele complicaties, houden we altijd een arts stand-by – ook in de nachtelijke uren.

Geen overeenkomsten met zorgverzekeraars

Kliniek Veldhoven is een privékliniek. De kliniek heeft geen overeenkomsten met zorgverzekeraars, u dient uw behandeling dan ook zelf te betalen.

Onafhankelijke meningen

Kliniek Veldhoven kiest ervoor de ervaringen van cliënten te verzamelen op een onafhankelijk platform. Als de behandeling volledig is afgerond, nodigen we u uit uw ervaring te delen. Zo helpt u andere geïnteresseerden zich een objectief en betrouwbaar beeld te vormen.

Zusterorganisatie Mauritskliniek

Sinds eind 2020 is Kliniek Veldhoven verbonden aan Mauritskliniek. Mauritskliniek is een gespecialiseerd centrum voor diagnostiek en behandeling op het gebied van dermatologie (huidaandoeningen), huidkanker, proctologie en spataderen. U kunt ook bij Mauritskliniek terecht voor cosmetische behandelingen zoals injectables, ooglidcorrectie en de miraDry behandeling om overmatig zweten tegen te gaan.

De kwaliteit van zorg en persoonlijke aandacht die u van Kliniek Veldhoven gewend bent, krijgt u ook bij Mauritskliniek Den Haag, Mauritskliniek Utrecht, Mauritskliniek Nijmegen en Mauritskliniek Amsterdam.

Waar kan ik met mijn tips of opmerkingen terecht?

Wij willen de kwaliteit van onze dienstverlening waarborgen en verbeteren. Kliniek Veldhoven zet zich continu in om dit te verwezenlijken. Met uw inbreng kunnen wij onze dienstverlening nog verder verbeteren. Wij vinden het zeer belangrijk om van u te horen hoe u onze zorg ervaart.

Aarzel niet om uw tips of opmerkingen door te geven via info@kliniekveldhoven.nl

Kliniek Veldhoven bv is ingeschreven onder KvK nr. 17273457