Publieksprijs

Publiekswaardering van een 9,5 voor Kliniek Veldhoven

Kliniek Veldhoven mag zich tot de top rekenen van de meest patiëntvriendelijke kliniek in Nederland. Cliënten geven de kliniek een waardering van 9,5 op ZorgkaartNederland.nl, de grootste reviewsite voor de zorg. De publieksprijs is een initiatief van de Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie (NPCF). Kliniek Veldhoven werd geroemd om de persoonlijke aandacht voor, tijdens en na de behandeling, het lieve personeel, de duidelijke uitleg en de tevredenheid over het eindresultaat.

Kliniek Veldhoven is op 24 september 2014 uitgeroepen tot de meest patiëntvriendelijke Cosmetische kliniek van Nederland! Deze publieksprijs is een initiatief van ZorgkaartNederland.nl, de grootste reviewsite voor de zorg. De waarderingen op deze site vormen de basis voor de uitslag. Naast de prijs voor meest patiëntvriendelijke kliniek is er ook een prijs voor het meest patiëntvriendelijke ziekenhuis.

Beoordeling
Om de patiëntvriendelijkheid van de klinieken te beoordelen is gebruik gemaakt van de waarderingen op ZorgkaartNederland. Alle klinieken in Nederland met meer dan 50 waarderingen zijn meegenomen in de beoordeling. Hierbij tellen ook de waarderingen per specialist mee. Op basis hiervan wordt een top 5 samengesteld. De uitslag wordt vastgesteld in samenwerking met

MarketResponse, een van de toonaangevende research consultancy bureaus in Nederland. Patiënten beoordelen de klinieken op ZorgkaartNederland op basis van onder andere de informatievoorziening, de bejegening, de behandeling en de accommodatie.

De prijs is op 24 september 2014 uitgereikt door Gerdi Verbeet, voorzitter van de raad van toezicht van Patiëntenfederatie NPCF. Dit is gebeurt tijdens het relatie event van ZorgkaartNederland in De Landgoederij in Bunnik.

Gerelateerde artikelen