ZKN-keurmerk

Kliniek Veldhoven is een kliniek met ZKN-keurmerk. Dit betekent dat wij garant staan voor een geborgde kwaliteit van medische zorg, een snelle efficiënte en persoonlijke behandeling, waar de cliënt centraal staat.

Toekenning van het ZKN-keurmerk

Het ZKN-keurmerk is in het leven geroepen door de brancheorganisatie ZKN en ontwikkeld in samenwerking met het certificeringsinstituut KIWA. Om in aanmerking te komen voor het ZKN-keurmerk, dient een kliniek aan strenge eisen te voldoen. Deze eisen hebben betrekking op onder meer:
● De kundigheid van de plastisch chirurgen en specialisten.
● De veiligheid en hygiëne van apparatuur en behandelruimtes.
● De service – denk aan voorlichting, wachttijd en nazorg naar de cliënten.

Controle door onafhankelijke specialisten

Onafhankelijke specialisten van het KIWA voeren ieder jaar de toetsingen uit. Hierbij houden ze de complete dienstverlening tegen het licht: van het eerste informerende gesprek tot het uiteindelijke resultaat van de behandeling. Deze audits vinden elk jaar opnieuw plaats. Het ZKN-keurmerk garandeert hiermee dat u bij Kliniek Veldhoven in goede handen bent.

Persoonlijk kennismaken

Heeft u een goed gevoel bij onze kliniek? Kom gerust langs voor een consultgesprek. Dat is namelijk de beste manier om kennis te maken met Kliniek Veldhoven. Een chirurg of specialist zal u uitgebreid informeren over de behandeling en de aanpak van onze kliniek. Dit gesprek bieden we geheel aan, u zit dus nergens aan vast. Met het formulier rechtsboven vraagt u een afspraak aan.

Gerelateerde onderwerpen